Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 17, 2010

Sea Otter Classic Day 1

Ja fa els vint anys de una de les mes prestigioses manifestacions al mon de la MTB amb presentació de novetats, proves, demos, competicions diverses...

http://blogs.bikemag.com/news/sea-otter-day-1


http://seaotter.mtbr.com/

De les novetats presentades ahir destacaria el contra-atac resposta de Shimano a Sram , les 10 velocitats per MTB, pro en aquest cas amb la possibilitat de les dues opcions: 2x10 o 3x10, cosa que veig mes llog-ica per arribar a totes les necessitats i exigències del ampli ventall de usuaris:

http://www.pinkbike.com/news/shimano-10-speed-xt-sea-otter-2010.html


Uns anirem amb 3x10/11-36 ..i d'altres amb singlespeed ..! aqui no hi valen les mitges tintes.

Continuarem “goitant” a veure que hi ha mes...


4 comentaris:

  1. És un lloc on hem d'anar.

    Parlat està amb en Colorado, Sea Otter Classic ha de ser data del calendari obligada.

    Aquesta setmana reunits dèiem, marxem demà que comença el Sea Otter?, no hem marxat, serà el proper?.

    El tema Shimano-Sram, no ho sé, la competència és sana, sempre que en aquest recorregut el que en surti sigui una millora, el pinyó de 36, ho és, el doble plat de Sram no. Ho serà el doble plat de Sram per qui ja no utilitza el plat de 22, però 26-27-28 com a plat petit i pinyó de 36, en cap cas equival a un 22-34 actual.

    Serà que tothom està en millor forma i ara el que era la tendència dels darrers 10 anys amb propostes de transmissions que afavoreixen pujar més descansats s'ha invertit?, jo penso que no, per més que esmentin que ajuntar més els turmells via els coixinets de "pedalier" integrats a la caixa afavoreix la pedalada, jo penso que en cap cas equival a un 22-34 actual.

    Si Shimano treu un 3x10, 22-36, això sí és una millora, si el plat petit és un 22 i el pinyó gran un 36, si no, no entenc massa bé el 36 sense un plat petit de 22.

    ResponElimina
  2. 10 velocitats: Lo que d'entrada segur es una millora per el mercat, per el sector del component, es crea'n noves necessitats de cara al consumidor, noves expectatives, serà un altre vegada mes una imposició del estatus de privilegi tant de Sram que es el “detonador” com de Shimano que sembla que s'ha vist forçat a posar-se “al dia” per no perdre el tren, les bikes del 2011 portaran de serie les 10 velocitats vulguis o no, ens diran que es una evolució, que les “de carretera” ja fa temps que hi funcionen, que la competició.. bla bla bla, ..pro realment es necessari per l'usuari mig? que passarà amb la duració de la cadena si tenim amb conta les condicions severes pròpies de la MTB?

    Jo personalment, o sigui per les meves necessitats crec que no em fa falta un pinyó mes, el fet de passar de 9 a 10 velocitats no em diu res, pro reconec que un pinyó 36 si que pot ésser un plus per les pujades mes costerudes i que em permet aprofitar mes el plat 32 en el cas del 3x10 (o el 28 en el cas del 2x10). I no diguem si parlem de una 29er!

    ResponElimina
  3. Podem dir, "i no diguem de la teva 29" Tr@il, perquè entenc que aquesta ja ha de ser la propera, una 29"!!!.

    No perquè funcioni millor, perquè no ho sé, sí perquè com diu en Colorado, quan pensis en un recorregut per fer, imagina't fotogarma a fotograma com serà, i jo quan faig això, et veig amb una 29", quina ja és la teva decisió.

    MTB, MTB, MTB.

    Com dèiem amb en Tagama22 en d'altres temps, "que bé que va la Vicious 29" i SS".

    ResponElimina
  4. Estic en la fase de negociació del canvi amb garantia del cuadre de la GF Hi-fi...
    Si es una 26" serà Trek.
    Si es una 29" serà Gary Fisher.

    Pro, serà 26? ..o serà 29?

    Mentrestant la x-control va molt de bé.. es un "cogombre" (lease pepino).

    ResponElimina