Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 10, 2010

Twenty NINER R.I.P9 + Cingles de Bertí

La foto ja ho diu tot de la jornada biker d'avui: una Niner RIP9 al Gorg Negre del preciós paratge dels Cingles de Berti. Una experiencia 29er total amb un entorn maravellos.
Pro anem per parts... tot va vindre d'una trucada al "boss" de TopFunBiking l'ex-corredor de trialsin Andreu Codina i tot varen ser facilitats per provar una Niner, dit i fet, aquest mati a les deu ja la teníem a la nostra disposició per provar-la a Sant Feliu de Codines (quin lloc millor per testar una doble susp. de 120mm. de rodes 29" i amb equipament de luxe?) trialeres amb arrels i pedres traidores, fang, rierols, pistes de fort desnivell i els inevitables arbres caiguts al mig del pas... uuuuaaauuuu!!
Ha quedat sobrada-ment demostrada la superioritat de les rodes 29 envers les 26 per les trialeres de baixada amb pedres i arrels.. no hi ha color...

Si voleu mes informacio de la unitat provada la trobareu al SoloBici nº 227 d'aquest mes.Tot aixo em dona molt per reflexionar...

3 comentaris:

  1. 29" doble suspensió, renoi Tr@il tot una novetat.

    Abans aquesta Niner, que una prestigiosa i reputada Gary Fisher Hi-Fi
    Pro 29"?.

    ResponElimina
  2. No lagranevasio, aquesta Niner RIP9 no encaixa al meu perfil de genet, en tot cas seria la Niner Jet9 que es la doble lleugera de ral.li i que es la que estic mes interessat a provar pro que de moment no tenen una unitat de demo.

    Les Gary Fisher 29 serien un altre opció.. pro a on es poden provar abans de prendre una decisió..?

    Lo que en aquest moment tinc clar es que el meu proper Drac serà un 29er.

    ResponElimina
  3. A UK o a USA, haurem d'anar-hi si has de rodar amb la Gary Fisher HiFi Pro 29".

    Està bé tenir clar que la propera serà una 29".

    Jo avui per avui content de la 29", ahir i avui dies de MTB, amb la 29" els dos.

    Tr@il amb la de gent que tu coneixes de Trek i Gary Fisher, hauràs de mirar com fer-ho. Però si algú pot moure els fils d'aquestes cases per adquirir una Gary Fisher HIFI Pro de 29", aquest ets tu, de ben segur.

    ResponElimina