Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 28, 2010

És possible?.

Com pot un creador com aquest, deixar de fer aquestes joies del MTB?.


És sembla ser, un fet que no tindrem més Willits, resto aturat quan veig les seves bikes.


Bé, a partir d'ara seran peces de col.lecció.


Quina sensació més trista, no vull ni pensar si jo la tinc, quina ha de ser la decepció del Wes Williams. Però una persona que ha fet un recorregut com aquest, brillant com aquest, de ben segur que caminarà, de ben segur.

R
És el mateix que em passa quan penso amb Jericho, una marca també de SS però de 26" que com Willits, el seu creador va posar fi al seu recorregut.



És una realitat, crear és un pas, consolidar un interrogant.

Willits i Jericho, dues marques que han marcat el seu tempo dins de les bikes unes per ser SS i d'altres per ser 29" i avui, demà no ho sé, han decidit que aquest, el tempo, sigui el del silenci, que també està bé, però seria millor poder gaudir de la melodia de les seves creacions.


Haurem de fer quelcom, o també ens sumem al silenci?.

3 comentaris:

  1. Sí està clar, però és que Willits és molta Willits!!!.

    D'altres petits constructor segueixen, però a data d'avui com la Trail King de la foto, bé no cal que digui res, podrà agradar més o menys però té el que ha de tenir un Drac, personalitat i un gest clar cap a un vol per gaudir de cada aventura, flexió de material, geometria agressiva (i fa 17"!!!), slooping accentuat, muntatge equilibrat, 29".

    Són tot dades interessants, ara caldrà esperar a que en West Williams s'adoni que ha de reactivar Willits Bikes, creacions com aquestes han de ser.

    ResponElimina
  2. Precioses aquestes bikes.
    Pro els artistes creatius no sempre (quasi mai) son empresaris emprenedors, esperem que els hi vinguin altre vegada l'inspiració i les ganes...

    ResponElimina