Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 29, 2010

Ovella negre, pur art amb pedals..







http://www.blacksheepbikes.com


Te que ser un altre tipus d'experiencia això de pedalar amb una obra d'art que te les tuberies torturades per el creador de l'engin, sense buscar prestacions, sense convencionalismes, amb forta personalitat, dona ganes de sortir sense presses, sense el negit dels kilometres, amb destí desconegut... un altre nivell de sensacions... plaer...

3 comentaris:

  1. Quines cruisers de MTB, quines forquilles.

    Són Dracs pensats per gaudir del plaer de volar amb ells, com molt bé dius.

    Un únic dubte, tant d'aquestes com de les Jeff Jones Bicycles els pesos d'aquestes joies els he vist o molt optimistes o certament bons, per sota de les 21 lliures.

    Podem dir "dependrà del components", podem contestar, "aquests quadres per sota dels 2,2 Kg. segur que no", però deuen ser més lleugers, tant el quadre com la forquilla, aconseguir pesos propers als 9 Kg. amb aquestes estructures ho veig difícil, difícil, si els fes Lynskey encara, però si no, jo els veig quadres d'entre els 2,2-2,5 Kg. i les forquilles entre el 1,2-1,5 Kg. mínim, pensem que una Pace de carboni de 26" rígida està rondant els 800 g.

    No ho dic perquè sigui per a mi una prioritat avui per avui el fet de que el quadre sigui lleuger, el meu pesa 2,2 Kg. però si que la curiositat de disposar de dades dels pesos del conjunt quadre-forquilla d'aquestes dues marques em genera molta curiositat.

    En cap cas no deixaria de venir a casa una Jeff Jones pel fet de ser massa densa, en cap cas, de fet podria ser que això passes a ser una afirmació consolidada.

    ResponElimina
  2. Quan el tema del pes la veritat ni mi hi fixat perquè mi hi quedat totalment embovat en les sinuoses i sexys formes dels quadres, i de la forquilla ja no diguem.. jo l'exposaria a la MoMA de NY i a la MACBA de BCN.

    ResponElimina
  3. És cert, i amb 29", la porta de les 100% rígides torna o quedar no diré oberta, si mig oberta. Per l'absorció de rodes i pneumàtics, que no poden substituir a les eficients suspensions, però que amb un nivell superior d'exigència al genet fan que aquestes joies facin molt bona feina.

    Jo soc un genet de doble suspensió, i rodo més que bé amb la Vicious 29" i 100% rígida.

    ResponElimina