Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 19, 2010

Així si!!

Ahir lo que d'entrada semblava que seria per la meva part una pedalada solitària es va transformar en una “tribal” perquè vaig coincidir tot pujant al Parc Forestal de Mataró amb un grup de bikers, alguns de coneguts pro que feia molt de temps que no ens veiem, i es clar tot xerra que xerra i sense adonar-me gaire jo ja formava part de la comitiva.. total 14 genets!
Els que em coneixen ja saben com penso: d'entrada a mi no m'agrada gaire anar per la muntanya amb grups molt nombrosos, pro lo d'ahir va ser una excepció perquè: Quin saber estar, quin saber funcionar amb grup, dona goig veure com als encreuaments sempre tenies un company fent guàrdia i esperant als que venien al darrera, el guia de tant en tant fent re-agrupaments per no perdre ningú, tot empalmant corriols i corriols.. amb molt de respecte per l'entorn i per els altres usuaris que aniríem trobant pel camí... així si! gracies companys!

Molt de VPP , Santa Cruz, Inverse, Lapierre...


Pro la “maquina total” va ésser aquesta:

3 comentaris:

  1. Si una 6.6 pot anar com si res amb d'altres bikes de marcat caràcter XC, perquè no la meva SS, de fet ja és el que està passant.

    És sòbria, però que molt sòbria aquesta Intense. La talla però sembla que és per un biker d'alçada considerable. Ho dic perquè el tub tija té una mida notable.

    Curiosos els pedals, com els que duia fa un temps en Colorado.

    ResponElimina
  2. La 6.6 va pujar per tot arreu pro de una forma mes de paquidèrmic, per la seva geometria no pots esprintar, pro baixant ja os ho podeu imaginar.. s'ho menja tot i amb avidesa! Quan al seu genet li faig uns com a poc 1'90 mts. d'alçada.

    Els pedals Speedplay van molt de be (jo els hi portat durant 3 anys) pro t'has d'adaptar al seu especial i dolç tacte. Son els mes adequats per els que tenen problemes de genolls. Abans el seu "handicap" eren les cales, ara no ho se..

    ResponElimina
  3. El que dèiem, avui per avui, amb un mínim de forma si el que importa és amb qui i no amb què, pots gaudir d'una sortida amb bikes més que dispars.

    Siguin quines siguin les bikes, ben posades a punt, això sí, amb això no hi ha permissibilitat, bikes revisades i a punt, no com jo a les darreres sortides amb la Superlight, que de tant sortir no la posava a punt, això encara té un cert grau d'esportivitat, i més si amb els que surts són sempre els mateixos, aleshores si no tenim temps de tant sortir, val, però no fer-ho pel concepte no cal que "els que vindran ja hi posaran remei", bé, està clar que no, en cap cas.

    En aquella època la posta a punt la feia quan la baixava de la VW, i a pedalar s'ha dit. D'això ja fa mesos, sí, sí, mesos.

    Això sí, cal que el nivell mínim permeti pedalar sense ensurts, vull dir que els bikers estiguin preparats per a sortir entre dues i tres hores, amb això ja pots fer molta però que molta ruta per gaudir de valent.

    Colorado que una 6.6, aquests ja són propers als 170 mm., Nomad, Nomad, Nomad.

    ResponElimina