Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 23, 2010

Pedals.

A casa ara mateix les dues opcions són, els primers per indestructibles, fiables i amb un pes de 325 g. amb unes cales que són eternes, els Shimano XTR pedals, de 90€ a Chain.


Per funcionals, minimalistes, quatre cares per calar, durs, però no indestructibles, de 265 g., amb unes cales que es gasten força, 20€, i que els hi cal cada x temps obrir i posar-hi greix, tot i que jo encara no hi he hagut de fer res a data d'avui després d'un any ben bo, els Crank Brothers Egg Beater SL de 70 € a Bike Components, i 90€ aprox. a Chain.


Són quasi perfectes els SL, però no com els Shimano XTR, que són la robustesa feta realitat, suposo també que és pels seus rodaments de boles.

Com a únics per a la seva construcció-art i un xic més febles que els Crank Brothers SL, amb el mateix pes que aquests, i que cal també de posar-hi greix cada x temps, els Ritchey WCS i de 120 € aprox. a Bike Components. Aquests darrers són una joia però són els més delicats.


I els darrers, pel seu aspecte també únics, funcionals no ho sé, fiables tampoc ho sé, de 350-370 g. aprox. en color negre-carboni-art i d'oferta a un preu formidable de 85€ aprox. a Chain els Crank Brothers Acid 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada