Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 10, 2010

Preliminars.


Som primera hora més u, vull dir que per una confusió, el rellotge marca una hora menys, i un quart de vuit, era un quart de nou, pel que tot va una hora "passada", però no "passa" res, les primeres sensacions, són les millors des del 2009.

Un moment em ve al cap, l'instant, el moment de trobada després de quilòmetres i quilòmetres de carretera, d'un darrer tram ple de corbes i més corbes, un instant concret, quan per fi vàrem coincidir el Team, amb els SOLO, el següent fotograma, és el del dinar a aquell menut i entranyable racó on varem compartir un primer àpat a terres italianes.

I aquestes imatges, lligades amb les sensacions d'aquest matí, on he anat a buscar el pa, ja equipat de bike, amb la Vicious, són símptomes de que la jornada serà, i serà de les millors, de ben segur.

He sortit a buscar el pa, equipat de biker, amb pantaló curt, i jersei de màniga curta, amb camals i manegots, la sensació de 10/10, quin conjunt, inici de la jornada vestit de biker, esmorzar a casa i d'aquí a una estona, curta, iniciarem ruta, per seguir fent ruta, més ruta, més ruta.

Els Dracs revisats des de la darrera sortida, ara fa ja tres dies, sí, sí, tres dies aturats, per això el meu escrit d'ahir.

Preparats per escalar, per baixar, per esperar fer realitat els trams més durs, per això aquest escrit ara, abans de sortir, perquè en tinc una de cap, encara no sé quina, però en porto una de cap, encara no sé quina, però d'aquí a unes hores, ja us exposaré quina ha estat.

Genets, Dracs, i una jornada únicament de MTB, únicament?, és una manera de dir, que som a un únic univers aquest matí, un de sol per a nosaltres, som hereus d'un espai, d'un somni, el de volar amb els nostres Dracs, poc més puc demanar aquest matí, a la tarda, amb la caiguda de la nit, ja no ho sé...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada