Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 16, 2010

Properes novetats.


Novetats que són interessants pel comportament de la Vicious i per a mi, és a dir eines i components que són una millora interessant a totes, totes. Aquestes són les que hauré d'estrenar a la propera sortida i que us exposaré detalladament.

Avui he parlat amb el Primer Ministre, "tot marxa", i si ho diu el Primer Ministre serà que és així.

La novetat de les Betty's i la seva propera aventura ha estat motiu de conversa, breu, però ha estat, i això venint del Primer Ministre té la seva notorietat, són molts els temes que porta en Xavi.

En aquest espai hi ha dues Betty's, i és per aquest motiu que ens crida l'atenció la coincidència amb d'altres Betty's.

Tinc en ment la possibilitat d'iniciar un nou projecte de bike, si prospera ja us tindré al corrent dels detalls.

Entre aquesta setmana i la propera vull fer una aportació sobre pulsòmetres més ampli que el de la darrera intervenció. També vull fer una aportació sobre les millors bikes, fent referència a les més interessants des de la prespectiva de la qualitat/preu, i una darrera sobre quines considero per a mi, les bikes que dins de la seva disciplina haurien de ser al garatge de casa, no però que pensi que les hauria de tenir.

El criteri d'aquestes millors bikes per a lagranevasio no serà d'equitat, pensant en que sigui una eina d'ús per a tercers, en cap cas, únicament serà una exposició de les que a mi em fan més el pes.


Aquesta aportació referida a bikes per qualitat/preu, el que vull construir és una bike component a component, però des de la premissa que proposaré diferents opcions d'equipament entre els 1.000 i els 1.500 euros. I una opció TOP de 750 euros, no sé si podrà ser però aquesta és la intenció.

A aquesta intervenció esmentaré detalladament els components i el lloc on s'han de comprar per a que la suma dels imports coincideixi amb les xifres que us he exposat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada