Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 24, 2010

Crank Brothers components, no pedals.

Crank Brothers amplia propostes de productes, no sé si viables, diferents sí.

Les bikes promotores dels seus productes, Ibis, Ibis, Ibis!!!.








http://www.singletrackworld.com/2010/04/sea-otter-crank-bros-2011/

6 comentaris:

  1. I can´t imagine all those orange parts in your Ibis....we will have to ask Esjesj

    ResponElimina
  2. Tens raó, jo també vaig pensar amb la Ibis de l'esjesj.

    Coincideixo amb les opinions del link que us he posat, sobre la inferior fiabilitat del pedal Crank Brothers i amb una de particular, sobre que Crank Brothers proposa "subliminalment" que Sram la compri ja!.

    La gama no està pensada pel públic, crec que és una jugada de Crank Brothers que amb un estudi acurat per dissenyar la peça del puzle que li faltava a Sram, però jo si fos de Sram meditaria aquest pas, no perquè no sigui el pas, si no perquè és un pas important, ells ja tenen Truvativ per a components menors i amb aquest estan fent una bona feina, Sram però no tenia rodes, crec recordar que Mavic era una candidata, però no va caminar, i es van fer amb el control d'una companyia poc coneguda per a mi, no desconeguda però, concretament la marca és Zipp.

    Sí que és cert que Sram no sap crear, sí fabricar, i que Crank Brothers té com a punt fort crear, i no fabricar, no dic que no siguin bons fabricant, però sí que no són els millors quan parlem de nivells elevats de fiabilitat. Característiques que podrien ser un punt de trobada d'aquestes dues companyies...

    ResponElimina
  3. No penseu que no hi penso. Ja fa dies que estic buscant on conseguir tota aquesta bateria de components en color ..... !!!Orange!!!

    Encara no estan a la venda, pero aviat ......

    ResponElimina
  4. De fet, la presentació dels components Crank Brothers, té com a base la Ibis Mojo Carbon.

    Així que pensar amb aquests components per a la teva Ibis és un somni fet realitat, un somni petit és cert, o no.

    Però què és gaudir, si no poder fer realitat aquestes petites il.lusions.

    Ja m'agradaria a mi, avui tenir la meva ibis Mojo Eddy Orange impecable i veure-la al Sea Otter equipada amb aquests components de Crank Brothers, la sensació és de satisfacció, i si ja ho visc així com a ex posseidor de dues Ibis Mojo, com a propietari actual ja no ho vull ni pensar.

    Perseverar amb la Ibis té el seu premi. De fet perseverar en aquest recorregut costerut de la vida, sempre té les seves petites compensacions, no diré grans, però que també.

    No fer-ho, no perseverar, o fer-ho fins un punt, és l'entrada a noves opcions, en el nostre cas, a nous Dracs, com a casa, la Rocky Mounatin Element Team SC, la Yeti ASR-SL, la Ibis Mojo SL, la Santa Cruz Superlight, i darrerament la Vicious The Motivator SS.

    Ho llegeixo un cop escrit i penso que el dia a dia d'un genet de Drac, és curiós, jo no soc genet de Drac's, sí de Drac, però la realitat vista des de lluny indicaria que m'agrada canviar de Drac, ara sí, ara també, res més lluny de la realitat, sempre penso que la Ibis Mojo Carbon Eddy Orange, és la bike més maca que he tingut mai i la SL Matte Clear la perfecció, les blaves elèctriques del 2010-Trans Blue, úniques, les Nuclear Pesto "bàrbares", les Vicious Blue, la que vindria a casa avui, o demà, les Guinnes Foam, l'opció a mirar després d'una primera Ibis, bé són sensacions d'un genet avui, a punt de sortir a rodar amb la meva Vicious.

    Esjesj, l'elecció de les teves rodes Crank Brothers per la teva Ibis Mojo Carbon fa que associem en Xavi i jo, aquestes dues marques Ibis-Crank Brothers a la teva persona, com al seu dia també la de la marca Ay Up, per a mi Ay Up=esjesj!!!.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. Home, moltes gracies. El que dues persones tant entenimentades i expertes com vosaltres m'associeu a Ibis i a Crank Brothers fa confirmar que estic en la línia correcte de selecció de components. Ja et vaig dir que el que a dia d'avui tingui una Ibis Mojo Eddy Orange es principalment per culpa vostra dons al descobrir aquell meravellós lloc a la web hem va fe associar noves coses al mon de la bicicleta.

    Us deixo una enllaç a un lloc en que últimament m'hi he aficionat bastant i que crec que sintonitzara bastant amb el vostre tarannà i que a lo millor serà la base per el meu nou projecte de bicicleta

    http://www.ecovelo.info/

    ResponElimina
  6. Entenc que el link són sobre cruisers.

    Ganes de veure el teu nou projecte, serà un plaer poder gaudir de les teves inquietuts, de les teves propostes, encara que siguin avui per avui possibles projectes.

    Sempre la curiositat, les ganes de fer, fan que fem.

    Els camins que fem, són una incògnita en el seu proper recorregut, això hi aporta el so de l'emoció, de l'aventura.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina