Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 07, 2010

HR.

Fa dies, fa setmanes, fa mesos, des de les 24 Ore Finale Ligure del 2009, sí, sí, ja indico l'any, perquè ja som al 2010, i 2009 dia que passa, dia que queda enrere, no els nostres records de la cita, en cap cas, si la data per si mateixa, el què deia, des de l'aventura del 2009 a Finale, que a casa el tema pulsòmetres no rutlla gens bé, i fa mesos que anem dient, "hi hem de posar remei, hi hem de posar remei", però el dia de fer-ho no arriba mai, el perquè de no fer-ho, és senzill, o no, els Polar 725 X, no ens funcionen bé, fa mesos, per no dir un o dos anys que per un motiu, o per un altre, no hi ha manera de que els indicadors de velocitat, pulsació, i alçada, es posin d'acord per funcionar el mateix dia a la mateixa hora, fins que finalment, un de sol, dels dos, funciona bé, no perfecte però, perquè després dels 100 Km. Camins de les Guilleries 2009, la meva unitat de Polar va decidir passar a ser una mini selva tropical i afegir l'aigua de pluja com a medi natural del seu interior, des d'aquell dia que els números uns van i d'altres tornen, així de motivador.

Per aquest motiu, la decisió ha estat clara, cercar dos unitats de pulsòmetre de la mateixa marca, és a dir Polar, però aquest cop no de canyell i adaptable a la bike, si no a l'inrevés, i que pugui llegir el sensor de peu d'anar a córrer S1, que tingui la funció de llegir els sensors millorada, en el sentit de que les lectures tinguin una millor protecció contra les interferències.

Entre els candidats, tres en concret Polar CS400, CS 500 (nou model), i el CS600, no el CS 600 X, que també llegeix la potència via el sensor específic, però que té aquest darrer més capacitat de memòria, és que nosaltres no utilitzem ni cadència, ni potència, ni lector via la unitat G3 GPS, he de pensar que és el motiu pel que la versió X necessita aquest augment de capacitat de guardar més dades. Així que aquest han estat els factors que han determinat d'elecció del HR.

Finalment el model seleccionat ha estat el Polar CS 600 Pro Team Edition, que té totes les funcions que us he indicat, i moltes d'altres, penso per tot el que he llegit d'aquestes unitats, que són avui per avui de les millors opcions.


El CS500, no, perquè és molt nou, ni parlar-ne. El meu dubte amb aquest ha estat que per visualitzar les diferents funcions fas oscilar l'aparell sobre la base que el fixe a la bike, fet que m'ha fet dubtar si per muntanya serà un bon invent, pel constant moviment brusc que pateix el manillar de la bike, i més amb la Vicious rígida.


El CS 400, no, perquè no té la millora de la protecció contra interferències que sí té el CS 600 PTE. en cap cas sé si serà una millora evident, però sempre tindrem més probabilitats de que això sigui així, és el que ells en diuen Polar W.I.N.D. i que veurem si és o no una millora real, o un argument de vendes decepcionant.


No he comprat els segons sensors de velocitat, ni els soports per les segones bikes, perquè la Yeti ARC anirà sense i la Superlight també, únicament amb lectors de velocitat, Polar 725X, el que en quedi, i Cateye Microwireless respectivament, res més, són les que surten menys, si els CS600 funcionen, aleshores ampliarem els sensors i soports a aquestes dues bikes.

Els actuals 725X finalment, a les properes setmanes pasaran a millor vida, decididament. Cansats del seu darrer mal funcionament, però també valorant que ja porten unes quantes campanyes a sobre, jo diria que sis, i també crec poder afirmar que La Volta a la Cerdanya 2004?, l'única a la que hem anat i que a data d'avui penso encara que la darrera, i 100 Km. Camins de les Guilleries 2009, amb les pluges, millor dit tempestes, van marcar a les respectives unitats de la Betty i meva, el que després seria un funcionament erràtic, ara van, ara no van. Crec que per la sorreta entre els pulsadors, que també va entrar a dins va ser la responsable de malmetre, de la unitat de la Betty que indicava el desnivell acumulat, i a la meva la visió complerta dels números, i de les dues del correcte funcionament dels càrdios.

No he exposat d'altres marques que hem valorat, com VDO Z3 PC-Link, o Sigma ROX 9.0, pel fet de no canviar de model pel que fa al Polar Trainer, i la seva rutina d'ús.

Per res més, els preus d'aquests són més bons si compares prestacions/preu, i de ben segur que el seu funcionament és bo, inclús porten cadenciòmetre i potenciòmetre d'origen, així com l'eina per fer les descàrregues a l'ordinador, elements que al nostre Polar són opcionals, però com dic, ha primat la rutina coneguda a la millora per descobrir, no sempre serà així, però sí en aquest apartat dels HR.

Els preus avui, demà ja no ho sé, CS600 PTE, 180 €, CS500, 215€, CS400, 150€, Z3 PC-Link, 230€, ROX9.0, 160€, euro més, euro menys.

3 comentaris:

  1. Estic impacient per rebre els que seran els nostres nous companys d'aventures. Nous companys que són tant o més important que qualsevol dels nostres components de la bike o complements de vestir. Bé, de fet, és com tot, la suma de les petites coses que fa que el resultat sigui el que ha de ser, en el nostre cas, anar perfilant-nos per anar, si és possible, encara millor mentre pedalem.
    Benvinguts nous aparells, prepareu-vos per fer camí, que en fareu de debò!

    ResponElimina
  2. Interesting article, and even more interesting decision. I have a question regarding your choice, as it is a unit specifically for bike, there is any kind of support in order to be able to use for running?

    ResponElimina
  3. Hi és, però val a dir que caldrà veure la seva efectivitat, fent referència a que no sé com fixa el pulsòmetre, si queda ben posat a la goma que l'agafa, com l'agafa no ho sé, també és cert que l'import no és elevat, fet que em permet de poder verificar-ho directament..

    http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=8174;group=96;page=2;pid=145;menuid1=5;menuid2=144;mid=108;orderby=2

    ResponElimina