Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’abril 12, 2010

Cercant un dia més.

Ahir després de la jornada anterior, va ser un dia de desconnexió, de relaxament.

Inici de la ruta passades les tres de la tarda ben tocades, direcció a Arenys de Munt per la carretera de Mata, per Coll de Pollastre, durant el primer recorregut coincidim amb un grup de ciclistes de carretera, aturat en direcció contraria, parlaven en francès, passem com si no existíssim, que ja ens està bé, o no.


Seguim ruta fins a Coll de Pollastre, aquí desviem ja per pista direcció al Remei. El terreny més sec, em fa un sever avís, que queda en un no res.

Deixem la pista que va al Remei, i encarem direcció a Can Jalpí, baixem directes aquest cop, fins la riera d'Arenys, i d'aquí directes a la plaça de l'església d'Arenys de Munt on ens aturem a una terrassa a menjar i també a prendre una bona estona d'aquest càlid present, com és l'escalfor del sol.

Després d'una hora ben bona de gaudir de no fer res, reiniciem ruta. Primer per carretera pujant direcció a Pollastre, i un cop a dalt, repetim baixada per pista direcció al Remei, però aquest cop seguim, i seguim direcció mar, fins a Caldetes, d'aquí per pista fins a casa.

Tota la sortida a excepció d'un parell de trams, sense pendents importants, i on ha primat rodar relaxats per digerir la jornada anterior, que ens ha deixat planxadets.

Per menjar, entrepà de fuet, cola i cafè amb llet, aigua zero, barretes de 60 Kcal. cada 45', que haurien de ser de 180-200 Kcal. cap.

Eines, les de sempre.

Incidències amb les bikes cap.

Equipats com ahir, però sense la jaqueta.

Una jornada de transició, necessària i molt. Un dia convuls els de la tarda de dissabte, del que ens cal prendre aire i seguir ruta, perseverar en construir, dia sí, dia també. I veure que no a tot i podem posar remei, i que cal acceptar el pas dels dies, i aturar-se a on cal aturar-se, amb resignació sí, però també amb esperança de seguir camí, dia sí, dia també.




L'estada aturats a la plaça, ens recorda la imatge a la Toscana, us en poso foto del perquè, entre genets que és on som, la recordareu.


Distància, just per sota dels 25 Km. i desnivell +, per sobre dels 500 m.

Quina sort poder sortir en bike, quina manera més maca de poder si no desconnectar, sí omplir els dipòsits, MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. lagranevasio: m'agrada la foto de la Vicious penjada del retol.. la proposo com a foto del mes!
    Fer una sortida amb plan relaxat, que be.

    Referent a La Toscana i per si vols fer "baba" hi trobat uns CINQUANTA tracks! aqui:

    http://ca.wikiloc.com/wikiloc/find.do#q=toscana&p=2&f=0&t=10

    Pots veure'ls amb el Google Earth i també hi han algunes fotos (igual t'has de registrar).

    A gaudir!

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb en Trail, molt bona foto....haurem de perseverar. Jo per motius diversos, aturat, massas temas al sarró ara mateix.

    ResponElimina