Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 03, 2010

Recuperació.


Un dia de contrast.

Sol, núvols, vent, i nosaltres rodant amb un pedalar lleuger, res de sobre càrregues, res. Una jornada per aprofitar una transició per demà si el temps és, o demà passat que sembla que serà, i poder sortir de valent.

Dilluns festa biker, però festival dels grans. Matí de bike, a primera hora del matí uns quaranta quilòmetres, i després d'aquests primers, un reinici amb qui ens espera i fa dies que ens diu, "no oblideu que heu de ser aquí el dilluns per sortir", per tant trenta quilòmetres més, que sumaran als quaranta primers, per després de rodar, donar pas a un dinar festiu, amb barbacoa de carn a la brasa, bons vins i bon cava, i perquè no bones cerveses, les millors.

Després d'això, retorn a casa de trenta-cinc quilòmetres més, que serà la cloenda d'una jornada 100% de bike.

En total per sobre dels 100 Km. i no per sobre dels 3.000 m +, per tant no serà una èpica, però sí un dia divertit de bike, ple de ruta, ruta i més ruta. Escalarem de valent, baixarem de por, i afrontarem dues pujades eternes d'uns quinze quilòmetres cada una, on la Vicious viurà el seu primer test entre d'altres bikers no coneguts, per saber on som a aquest petit recorregut 29" i SS.

Avui, la sortida és la preparació del que ha de ser el dilluns, una jornada festiva de MTB.

Genets de Drac, MTB, MTB, MTB.

Avui per sota dels 30 quilòmetres i per sota dels 500 m. de desnivell +. Sense cap aturada, anar i tornar.

Incidències, cap. Abans de sortir he netejat exteriorment les suspensions de l'ASR-SL, la zona dels retens, i he deixat impecables les dues transmissions, però impecables.

Eines, les de sempre, i encara no porto les pastilles de fre de recanvi.

Ara fa un sol radiant, no era el que hem tingut nosaltres, en cap cas, en arribar a casa, una Moritz a mitjes, uns talls de fuet i unes galetes salades, han estat l'entrada del que serà un dinar post sortida, i perquè no, pre sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada