Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 17, 2010

Moments...



Avui entrada en catala, i es que hi han moments, en els que servidor, malgrat voler fer les seves entrades en l'idioma d'aquest pais que m'ha adoptat, sent la necessitat de parlar allo que sent al cor.

A la voragine del dia a dia, en moments on tot passa rapid, i on sembla que no hi ha temps de pair res, aquest espai actua per a mi com a tassa de cafè, on l'aroma, la temperatura, tot fa que sigui un moment de relax.

Relaxat es com hem sento quan decideixo escriure, quan us llegeixo, quan posso a rodar el meu cap pensant en el mon de la bike....relaxat es com hem sentia ahir quan vaig decidir anar a fer un cafetó a una llibreria...si, com sona, fer un cafe a una botiga de llibres i revistes.



Adoptat a Europa per botigues com FNAC, el model de botiga de llibres al USA es singular, pots llegir el que vulguis, seure i agafar tot allo que et sembli, repassar articles de revistes, en fi, el que et sembli, amb repecte,amb silenci, amb un entorn on l'estres de la setmana sembla desapareixer. Jo fa dies que trobo aquest moment un dels mes espcials, on el silenci m'ajuda a gaudir del mtb, road bike, triathló, i d'altres esports de muntanya.



Ahir, i fent us de les noves tecnologies, vaig poder fer unes fotos que en condicions normals (amb camara de fotos clasica) no hauria fet, vaig intentar que poguesiu veure tant la botiga com gent que jo tenia a prop, algus asseguts a les cadires o butaques de la botiga, d'altres directament a terra....en fi, un espectacle.

Per cert, i si us fixeu, veureu la important campanya publicitaria de Santa Cruz amb les noves Nomad C i Tall Boy...aquesta en un precios color....tronja.

Desde SC, Xavi Paricio

6 comentaris:

  1. Xavi, la paraula "tallboy" esta prohibida en aquest blog, si reincideixes, lagranevasio i jo matrix ens veurem obligats a comprar-ne una,jo negre i ell taronja!

    ResponElimina
  2. Sí, sí, és veritat, quina por, sento Tallboy i penso, perquè no...

    Sort que els de Santa Cruz o els seus representants aquí, que ve a ser el mateix, un dia ja us explicaré jo o el mateix Colorado, són com són,i això ens estalvia molts diners.

    Vull dir que si el venedor d'aquesta marca fos un xic més despert, Moots 29" SS, Nomad, Tallboy, totes tres estarien a casa fa temps.

    Però és el que té no tenir mai temps per fer al que et dediques, al final no saps ni que fas ni a que et dediques. Perquè si la teva professió és una i no tens temps per fer-la, bé, és l'eterna conversa...

    Tallboy, Tallboy, Tallboy...

    ResponElimina
  3. Aixi que no puc dir...TALLBOY, crec que n´haurem d'encarregar tres

    ResponElimina
  4. Tallboy o turner sultán l' innombrable?

    ResponElimina
  5. La Sultan és preciosa, amb color blau Ibis, seria per ami una molt bona opció, però i sempre hi ha un però, el quadre pesa més de 3 Kg.

    Clar que si la Vicious pesa 2,2 Kg. ja no ve d'aquí, però és veu que sí que ve d'aquí, perquè amb el preu que ara es ven a aquí, per sota dels 1.700 €, seria tota una oportunitat i no hem fet res més que parlar-ne.

    Això sí serà una bike de 11,5 Kg. rondant els 5.000 €.

    Però si decidim els tres, tres Sultans, la meva blava Ibis, no seré jo qui hi posi impediments, tot i que com he defensat des del primer dia, una Tallboy taronja de 2,3 Kg...

    Xavi demà vinc i m'estic tot el dia a aquesta llibreria, de ben segur, que bé un espai com aquest.

    ResponElimina
  6. Si vens jo pago els cafes, i amb el teu Apple ens connectem al blog, i fem una nova entrada...

    ResponElimina