Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 10, 2010

Plats Fun Works, presentació







Seguint amb el procés de millora de la meva Ibis i de la Yeti de mon germà, us presento una magnífica alternativa pel que fa al pedalier: Fun Works. El conjunt de 3 plats, rodaments i bieles pesa només 720 gr. Existeix també la versió de dos plats, de 710 gr., però donat el tipus de bici i el terreny dur típic de les nostres conrades, vam preferir el clàssic de tres plats. L'estalvi de pes sobre els Shimano XT que portava son uns considerables 150 gr, que sumats al estalvi amb el canvi XTR i algun torniol de titani sumen 200 gr.
Podeu veure a les fotos que al darrera la biela en relleu apareix la autèntica marca del fabricant : Aerozine, i de fet si mireu la Web veureu que son idèntics.
També cal esmentar que el preu no es gens exagerat (actualment 259€ a Action Sports) i que els plats son compatibles totalment amb l'antic Shimano XT i d'altres fabricants, pel que el manteniment està garantit. De moment s'ofereixen en quatre colors de bielas : negres, vermelles , blanques i daurades, amb uns acabats impressionants i els rodaments a joc ceràmics.
El muntatge m'ha resultat extraordinàriament fàcil, només amb una clau Allen de 8 mm. Pel desmuntatge incorpora una arandela que serveix per l'extracció al afluixar el torniol. Sistema molt similar als nous plats XTR.
Veureu també a les fotos, els pots del nou lubricant a base de cera Squirt, que ja fa temps utilitzem i de moment, contents com en Trail.
Demà faré l'estrena oficial i rebran els primers cops, segur. Ja us en faré cinc cèntims.

Avui ha estat día de la primera sortida amb rodes de 29.... però m'estic referint a la de carretera: quina sensació! renoi, com corren i això si que es lleugeresa.

Salut!

2 comentaris:

  1. Quin nivell Fliper, quin nivell.

    Ja ens donaràs la teva opinió sobre el seu funcionament.

    El pes és inferior al del Shimano XTR, i no sé si inferior a les Rotor 3D.

    És que és molt però molt lleuger aquest conjunt, i rodaments ceràmics, ha de girar molt, però que molt bé.

    Un cop rodes amb aquest nivell de rodaments, no sé jo si pots tornar a les games inferiors.

    ResponElimina
  2. Fliper, quina adquisició, com diu Lagranevasió, esperem comentaris.

    ResponElimina