Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 01, 2010

Primera volada amb la Neus...

Avui primera sortida després del montatje d'ahir del cuadre Lapierre X-Control 410.

Lo adient el primer dia es la posta a punt de frens, canvis, i sobretot de suspensions, i això es lo que hi fet. Després del primer contacte al mig del carrer per comprovar que tot funcionava hi pujat directe amb direcció a Sant Martí de Mata per ajustar el SAG (portava la motxilla plena d'eines i la bomba d'alta pressió per fer el “setting” final.


Si, ja se que no s'ha de caure amb el parany de comparar dos Dracs que d'entrada estan dissenyats per un us quelcom diferent, pro quan surts de nou amb un Drac que feia mesos estava parat a casa dons no pots evitar de comparar l'un amb l'altre, lo que es clar es que la Gary Fisher es una All Mountain i la Lapierre una 100% XC Marató i això es nota en el seu caràcter mes ràpid de reaccions i al “esprintar” te mes acceleració.

A les baixades rapides amb forts esglaons la Hi-Fi te un comportament mes noble donat el fet de que te mes recorregut a la part del darrera i potser per la seva especifica geometria Gènesis 2, pro tant als corriols sinuosos i tancats com a les pujades mes exigents la X-Control es demostra clarament mes rapida i et dona aquell toc de “xispa” ...aquell “feeling” que fa que et surti un somriure d'orella a orella...

En resum, una maquina, un Drac, per gaudir, per disfrutar, que al cap i a la fi es lo que conta.

MTB, MTB, MTB..!

3 comentaris:

  1. Quines imtages Tr@il. Una XC eficient 100%.

    Es veu una bike per fer molts i molts quilòmetres.

    I el tema pivot virtual, quina opinió et mereix vers la Gary Fisher?.

    ResponElimina
  2. A efectes practics a la Gary Fisher si li vols treure tot el potencial pujant has d'activar el Pro Pedal i baixant desactivar-lo, aixo si li vols treure el màxim d'eficàcia a les dues situacions. En canvi a la Lapierre amb el seu pivot virtual t'oblides de bloquejadors i "propedals" perquè NO FAN FALTA, l'amortidor Fox de la X-Control es un senzill Float R sense tantes "mandangues"... (sols te el regulador hidràulic de el rebot). Es impactant comprovar quan pujes lo rígid que queda tot el sistema i a la vegada la tracció que te la roda del darrera en terreny inestable, CHAPEAU !!!

    ResponElimina
  3. Que bé, quina millora més palpable, un pas més cap a "la bike".

    De fet les referències de la X-Control són les millors, jo n'he portat puntualment dues i el seu funcionament cada any ha millorat sobre un model anterior que ja era sensacional, i mira que semblava que no podia ser.

    La teva la darrera evolució, que confirmes que també funciona a la perfecció.

    Tr@il una gran bike, ara a gaudir i a sortir amb aquesta joia de Drac.

    Tr@il quins angles té de tub tija, i Top Tube?.

    ResponElimina