Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’abril 11, 2010

Dracs voladors.


Ahir iniciàvem una ruta de dos dies, i quan portàvem unes dues hores, amb un puja i baixa dur de veritat, a un dels pujadors, a dalt, un cop coronat, la Betty va coincidir amb un grup de Betty's, sí, sí com us ho dic.

Amables bikers, i amb conversa animada biker, fet difícil de veure entre bikers.

Un fet per a mi important, ni un sol comentari fora de lloc de la meva Vicious, a l'inrevés, preguntant encuriosides per la manca de suspensions i també per la manca de marxes.

Colorado, com t'ho dic, exposant dubtes, sobre el comportament de les seves bikes, dubtes tècnics, i amb una visió molt clara de l'espai MTB actual, és a dir poques bikes lleugeres per a Betty's.

I totes equipades, ben equipades, i preparant reptes.

Fruit d'aquesta conversa, m'imposo que la Betty aporti informació més amplia que els hi pugui ser útil, com pot ser, més informació sobre manteniments de les bikes, sobre la importància de les geometries, sobre les postes a punt de les bikes, sobre components específics de bikes per a Betty's.

Penso que és tota una novetat, certament.

Després d'aquesta interessant conversa d'una hora tocada, vàrem seguir ruta direcció al Baix Montseny, comentant la conversa de la Betty amb les Betty's.

Ruta intensa, però massa justa de temps per ser a Amer per muntanya a l'hora prevista, fet que va fer que deixéssim per un altre ocasió l'aventura programada. Decisió que va provocar el retorn lent però constant cap a casa.

Total Km. 60 tocats, metres de desnivell +, per sobre dels 1.200.

Sensacions bones, no les millors. Arribada a casa a quarts de nou de la nit.

Esmorzar a casa a primera hora, dos panets, llet de soja amb cafè cafeinat. Per dinar, pa amb tomàquet i pernil salat amb formatge de cabra, i una cola. Barretes de 60 Kcal. cada 45' durant la ruta, cap, que haurien de ser de 180-200 Kcal., aigua consumida durant la ruta 1,5 l., és a dir els dos bidons de 750 ml.


Eines, les de sempre, clau multi-eines amb talla cadenes, tres eslavons de cadena, pin de unió d'aquesta, pastilles de fre de recanvi, kit repara punxades per càmera, vàlvula tubeless de recanvi, pot de 60 ml. d'oli Finish Line d'hivern per la cadena, el del tap de color verd, càmera de recanvi, manxa, desmuntables no perquè ho faig amb les mans, i els gruixos per centrar les pinces de fre SI.

Portàvem llum del darrera i el Sigma Powerled, que a darrera hora en vàrem fer un bon ús.


Equipats de primavera, aquest cop amb pantaló curt amb camals, mallot d'estiu amb cremallera curta, per error, i tres butxaques darrera, manegots d'estiu blancs, armilla d'estiu, guants llargs d'estiu, mitjons alts, i les Sidi Dragon, casc amb visera i ulleres transparents. Portava a una de les bosses del darrera del mallot, la jaqueta para vent, per a la nit amb la mateixa muda, no en portem cap de recanvi per una sortida a dos dies, per abrigar-me a l'hora de sopar.

Documentació, i diners; VISA, DNI, i 150 euros. Cal pensar que era una ruta de dos dies, o fins i tot de tres, normalment porto 20€.

Programació de la ruta, senzilla per no dir cap, anar a Amer durant la jornada per muntanya via Sant Hilari de Sacalm, per l'endemà seguir ruta cap a Rupit i tornada a casa. Programat, únicament la reserva per dormir a Amer, amb la possibilitat d'anular-la abans de les quatre de la tarda.

Les bikes una nota de 10/10, senzillament perfectes. Una incidència ja repetida, una branca m'ha fet saltar la cadena.



Els metres de desnivell, no fan justícia a les parets que vàrem escalar ahir, en cap cas, la meva sensació va ser d'haver fet 2.000 m. de desnivell +, no pas aquests 1.200 m. tocats.


Recorregut de molta pista i molts corriols.


A partir de les sis de la tarda, tornant cap a casa, l'aire era fred de veritat, tant que la jaqueta va poder fer la seva funció de valent.


MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Quina sortida més especial!
    Trobada inesperada, agradable, sorprenent, quatre noies pedalant, preparant-se per a una ruta de quatre dies on només elles, elles i les seves bicicletes seran les protagonistes.
    Inevitablement em vénen al cap pensaments de rutes que hem fet nosaltres, quina sensació de llibertat, i quan tornes ja res torna a ser el mateix, ni millor ni pitjor, diferent? potser tampoc, és només el fet de tenir la satisfacció d'haver-te superat, d'haver assolit un objectiu, de saber que pots, que ets forta, que ets lliure i que quan puguis hi tornaràs!
    Que agraïda és la bicicleta, que agraïdes són les sortides amb bicicleta, que especials són les tornades a casa, quan ho endreces tot, la bicicleta, l'equip i ho deixes tot ben recollidet i alhora ben a punt per a la propera sortida.
    Feliç d'haver tornat i feliç de saber que hi tornaràs!

    ResponElimina
  2. Com m'agraden les vostres aventures, es genial llegir-les, saborejar-les, glop a glop. La trobada de les Betty´s, molt interesant...i la darrera foto, de premi... o potser no.

    ResponElimina