Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 13, 2014

Fred assumible

A casa implica sortida agradable, a diferència d'abans d'ahir, ahir a la nit 13°C un premi a la constància, vull  dir que de no ser-hi cada dia no hauríem gaudit del present climàtic del vespre d'ahir.


Un propòsit de canviar les matinades pels vespres de MTB, quan portes una cinquantena de sortides de matí, no és massa prudent, sí, si el què motiva el canvi són els Vols de Drac amb la Reina.


Anem a per una proposta diferent, a on mirar d'aconseguir mantenir la regularitat dels Vols aquest febrer genet i Reina junts prioritari, l'arribada definitiva de la Reina marca un abans i un després a aquest 2014 de MTB.


Ara com tot cal deixar passar dies, i quan la suma d'aquests sigui important, 50 de 100 dels dos, estaria bé, veurem a on som, fàcil d'escriure, difícil de fer.


Ahir va ser un dit i fet el fer un altre Drac pel fet d'una Betty decidida a sortir, com sona, com sona, i el premi va ser una climatologia que sense ser en cap cas favorable, sí era més coincident amb les condicions de temperatura que admeten els nostres equipaments. 


El fet de pensar inicialment que no feia fred, va ser la constant, el fet d'adonar-nos que en feia però no amb la intensitat de la jornada anterior, la realitat.


Ahir vàrem canviar el test d'hivern, a prudent,a  prudent, avui jo encara en seré més, l'objectiu és passar febrer a dalt de la bike, cap més pel què fa a aquest mes tan intens, tan viu, amb un sabor tan voluminós, amb aquest to de menta que et glaça l'ànima més càlida, i a on a les prèvies a sortir després de deixar passar els cavallers de la llum, penses, no hauria de sortir.

Ahir però sortir al pati i el fet de no notar la fredor intensa característica del febrer passades per molt les set del vespre, quasi a tocar de les vuit va ser molt motivador, més encara, motiu de la presència dels somriures dins del Vol. 


Ara surt el sol a les vuit i un minut del matí, a les set la nit imposava el seu to, sembla impossible, 60 minuts separen la marxa de la foscor de l'arribada de la llum, mtb, mtb, mtb. L'instant de la imatge dura 60 minuts, que com a número ara pel Drac no ens indica res més que la duració dels dos trams, seguir el coll, resseguir el cap, una hora, la resta del seu cos, una hora més, OMG.

A punt de fer el segon cafè transformat en esmorzar d'un matí d'hivern de febrer, clar que yes.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Equipats de d'hivern, aigua, zero, menjar, cap, eines, totes, Cateye-Powerled, incidències, lleuger soroll del fre del darrera de la Spot Brand, també la tanca davantera fluixa, coincidències, grups de bikers rodant de nit, baixant de Santa Mònica, també escalant pel Tintorer llarg.

Ara a esperar la nit d'avui, certament, certament, encara em costa no pensar en clau matinada, no passa res, deixar passar dies, i la nit marc d'entrada de passades les hores de l'arribada de la llum, ara és qui marca el ritme de consolidar el dia sí dia també de les nocturnes de febrer.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada