Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 03, 2014

Rodant sense fred

El què us deia, mirant cada tram de la jornada per mirar de cercar un pas ni que sigui estret i breu.


Avui m'he equipat d'extrem hivern, avui no feia el fred dels darrers dies, en cap cas, mtb, mtb, mtb. 


Entre 8,5ºC  i 9,5°C avui no feia fred a la nit, he arribat que sonaven les campanades de les onze, i m'he permès abans d'arribar fer una volta a l'església de SV a minuts de sonar les campanades, m'agrada fer voltes a on la mare es va unir de per vida amb el pare en pau descansi, omg, omg, omg.


La pujada pel Tintorer curt, això breu, la baixada pel Tintorer llarg, això extensa.


Sense fred a les rieres per un vent lleuger que deu ser càlid, he de pensar, la riera de Caldetes volia fer mal, però aquest vent ha determinat que aquest no seria el dia de passar fred, que bé, que bé. 


Cap coincidència, cap incidència, toca tensar cadena, el Canis segueix funcionant molt bé, eines totes, aigua, sense bidó, sense menjar, Cateye-Powerled aquest darrer a mitja potència baixant pel Tintorer i la riera de Llavaneres. 


Quan sigui gran vull pedalar amb lagranevasio, clar que yes.


El Destructor Independent sempre seguint les ales del meu Drac.

Les Fades, OMG, reines de la nit, què en puc dir, bé sí que han llegit als meus ulls la meva darrera intervenció, qüestionen en silenci dins de la corona la meva decisió que el Destructor Independent no marxi amb la segona Nau Insígnia cap a Austràlia agafat o no de la mà de la Fada, poc puc fer, no és una decisió meva si no seva i del meu Drac. 

La Fada motiu del desordre no dubte sobre quina és la seva Nau, ho té clar, la segona, jo tampoc, sé que ha de compartir la foscor de les antípodes, de ser, de ser.

La Fusion avui pilar de la sortida, que bé que funciona aquesta jaqueta, tot i no portar la bossa del darrera, demà veurem amb quina surto a fer el Vol, de ser, de ser.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada