Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 12, 2014

El retorn pausat de la Reina

Lentament mirant de consolidar aquest retorn. Entre una filera llarga de fets, han passat els mesos, Canberra, la cursa de les 24 hores SOLO ens ha indicat un proper tram, a on no hi ha la possibilitat de pensar en diferents possibilitats, l'única que tenim si volem entendre el ritme australià, el ritme frenètic d'aquests monstres del MTB és fer un canvi radical del concepte del MTB  a casa.

I això estem fent, millor dit això estem intentant fer, no ho podrem tindre clar, sí el canvi, no si ho hem fet bé fins la propera cita de MTB, i bé aquesta és lluny si volem saber el resultat, i propera si mirem el temps que tenim per preparar-nos.

Tot va dirigit a poder gaudir de les properes 24 hores, gaudir, fer un salt a dins de circuit, millorar el nostre ritme de cursa, no per velocitat, sí per millorar les sensacions, mai havíem fet tests previs a les 24 hores, ni tampoc previst amb tant de temps la programació de les curses, de les poques que fem, fent referència a com estem preparant les properes cites. 

És evident, això implica més recursos disposant dels mateixos que disposàvem al 2013, curiós, però cada final de mes anem fent arribar tots i cada un dels components, equipaments, recanvis que han d'intervenir a aquesta aventura, podem pensar que ja ho tenim tot, aleshores no hem anat a Canberra, en el sentit que si volem repetir a Europa un Canberra, no cal fer res, si volem fer-ho millor, a casa hem de mirar d'agafar la referència australiana. Pel què fa a preparació física, estrictament? no, no, tècnicament, nivell de bicis, nivell de preparació d'alimentació, visualització en cursa del transcurs d'aquesta, són molts els detalls a millorar, n'esmento pocs, no per res, si no per evitar fer una llista infinita que pels professionals poc interès ha de generar, ni pels amateurs, en cap cas, sí per a nosaltres a casa, que és del que es tracte únicament, de millorar a casa la nostra participació a les curses de 24 hores SOLO.


Ja se sap per participar a les curses, anar a tot el que doni el cos i menys preparar res, nosaltres amb aquest pensament, amb aquest estil, nosaltres poc podríem a fer, veure passar des del darrera a fileres i fileres de corredors TOP, sí, però nosaltres sense utilitzar aquest estil, podem exercir el nostre propi estil, molt personal, sí, poc efectiu, sí, molt eficient això sí, gràcies Cecília, i en aquest tram, el de l'eficiència, mirar de fer-ho eficientment és la manera que únicament enfilarem les properes aventures de MTB. De fet sempre hem seguit aquest sender, però després de la WEMBO 2013, hem vist que no vèiem un turó que teníem barrant-nos l'horitzó, i ara estem fent això, mirant d'escalar aquest turó per veure que es veu a l'altre cantó, senzill, planer, oi?

Betty, l'arribada de les Active Shell, cerca salvar el que a la nit de Storm-Lo no podíem afrontar, la propera cita WEMBO no tindrà miraments, esmicolats ja hem tingut el plaer sanguinari de gaudir què és, ara cal posar-hi remei, o posar-hi remei, les botes Gore Tex, les teves noves botes persegueixen el mateix, nosaltres a Escòcia patirem de valent, no funcionem en cap cas bé amb fred, bé o hi cerquem alternatives, o hi cerquem alternatives, oi?


Coincidències, bikers i més bikers amb llums, venint del darrera, anant mentre tornàvem, ningú pedala, tots estem a dalt de la bike, incidències, cap, Cateye-Powerled, aigua, zero, menjar, cap, equipats de rigorós hivern, 8,5°C a les nou tocades de la nit, o a les deu, a la riera de Llavaneres.


Sempre sota la mirada atenta del Destructor Independent, mtb, mtb, mtb.

Des del Mirador del Drac, perseguint Dracs, dies de Single Speed, la 67 feta, a per la 68 avui?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada