Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 10, 2014

El vespre

Podria ser instant de Vols de Drac, dos genets, dos Dracs.


Ahir va ser constructiva l'aventura.

Avui, pel fet de tenir previst arrancar els Vols periòdics de la Reina, queda establerta la zona de Vols, clar que yes, sempre el Drac, sempre el Drac, i el millor moment, a una bona distància després de la marxa dels cavallers de la llum, dins de l'espai de les Fades, el de la foscor.

Per poder fer-ho caldrà carregar bateries, per poder confirmar que la Reina imposa el retorn haurà de seguir la filera d'aventures, fer-la més llarga, la 66 avui?

Podrem volar a les illes si la Nau Insígnia deixa obert el pont i permet enlairar els Dracs, la Nau marcarà el com, el qui, i el quan, de fet ja ho està fent, mtb, mtb, mtb.


Sonen les vuit al campanar de SV, i una sensació de cert neguit s'imposa, ha de ser així, certament, certament. No ser a dalt del meu Drac a aquesta matinada em comporta una sensació diferent.

El canvi de pronòstic del temps per avui, em deixa més tranquil, pel fet que proposa pau pel vespre i per tant oportunitat d'aventura.

Avui havíem de veure pluja a la matinada, no ha sigut, però el pla cal que tingui el full de ruta clar, i ara aquest serveix únicament a la Reina, serà curiosa la sortida si al vespre plou.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada