Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 14, 2014

Satisfet

De poder fer, de fet no demano pas més, poder fer, res més. I de poder ser cada dia el mateix, Dracs, Dracs, i més Dracs.


A on he de firmar per poder seguir fent Dracs?

Una matinada sensacional, un Festival de bones sensacions, quina diferència de la nit del vespre a la nit de la matinada, bé sí, una que ho decanta tot, la Reina, certament això justifica, i justificarà ser-hi als vespres, entre Vols, i una segona, les Fades, no la Fada Reina, sí les Fades, i els cavallers en segon terme, però he de ser realista, entre setmana sempre sóc entre les Fades de la foscor.


El Destructor Independent, s'ha deixat veure a on sempre. 


Quina setmana, quina intensitat, quin febrer més intens, ara per la seva calidesa. Fer-ho bé, i fins i tot pot arribar a sortir bé, que no és el cas, que no és el cas, la cita del cap de setmana de Dracs a quedat ajornada, podria ser que fins demà o fins al març, veurem, veurem.

Sense coincidències, equipat de rigorós hivern als primers dos quilòmetres, per després veient els 13ºC a la riera de Llavaneres passar a mode hivern.

Quins colors els d'aquesta matinada, quin instant el trenc d'alba, a on he passat de 13ºC a les sis ben tocades, a 13ºC a les set ben tocades, omg, omg, omg.

La frase Dracs, Dracs i més Dracs, sumarà a les de per si clàssiques del Blog, oh yeaaaaah.

Sense menjar, aigua, zero, incidències, cap, Cateye-Powerled, aquest sempre a mínims, eines, totes.


Una escalada per Milans entre les Falgueres Màgiques, ara amigues, ara donant-me la Poció Màgica sense l'efecte d'oblidar, però sí amb l'efecte de gaudir per repetir ara sí ara també cada Drac, mtb, mtb, mtb.


Hi ha dies per a tot, un cop la Reina al niu, Festival de dinar, però Festival de dinar, OMG. 


Ara entrant en la recta final de setmana i del divendres, pel què fa a obligacions, dies de molt de Single Speed des del Mirador del Drac.


Pilars fets història, i tant que sí, j tant que sí.


Després no ha faltat res per gaudir d'un bon esmorzar, oi que no?

Fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada