Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 25, 2014

Mirant de creuar el riu

Sense propoosar de passar en cap cas a l'altre cantó de la llera.


En el sentit de poder entrar al març enfilats a dalt de la bike. 


El refredat ronda des de fa dos dies per la masia de SV, cal ser prudent, i ahir la necessitat de descansar el punt principal, si vull seguir pedalant he de centrar tota l'aventura a la necessitat de fer-ho descansant més que mai.


Crec que aquest punt l'estic mirant de respectar, pel fet que els resultats indiquen, m'indiquen que si ja sóc a finals de febrer cedint poques o cap jornada a aturar la bike, fora de les de descans, és un bon indicador, si el què volia fer era això, certament, certament.

Que bé que va la Vicious, OMG.

Ara després del cap de setmana em costa de compaginar sortides dins de les sortides, un dia us ho explicaré, el dia que entengui com fer-ho, de mentre exposar aquest fet ja és un pas, un bon pas.

Les dues bikes són al Mirador, descansant, dos Dracs, un genet, una Reina, mtb, mtb, mtb.  

Com es passa de genet a Reina, com de Fada a Fada Reina? un misteri, de seguir pausadament el Blog no però, crec, crec.

Les sortides d'aquest cap de setmana, interessants, pel fet de conquerir dos dies de molta bike, no diré de MTB, pel fet que diumenge anant a Blanes té una sola component, rodadora, molt positiva, pel fet de ser-ho. 


Ahir havia de ser una sortida de bike de matinada, no va ser, de vespre tampoc no va ser, avui però de matinada si que he gaudit d'un bon Vol.

Ha sigut però un Vol de quasi vist i no vist, per les presses, per les presses, com sempre he de seguir una horari rigorós i aquest fet ha marcat el ritme de la sortida, que aquest cop ha sigut frenètic per a mi, pel fet que sortia mitja hora després del què normalment tinc previst. Una sensació inicial de no saber massa bé a on era a primera hora de la matinada, m'indicava primer que el mig dia podria ser el punt de sortida del Vol, el vespre fins i tot, però semblava que la matinda no. Passats els primers minuts, masses, finalment la sortida ha començat a tocar de les set, i el final avui excepcionalment a dos quarts de nou tocats, poc tocats.

Equipat d'hivern, sense coincidències, sense incidències, Cateye-Powerled, aquest darrer sempre a mínima potència, de fet el dia ha sigut el rei de la sortida, no la nit, que ho ha sigut una breu estona, una estona breu però quin bany, omg, omg, omg.


Pel fet d'una lluna en exposició de máxima lluminositat al cel, una imatge que implicava passar sota la seva atenta mirada entre silencis d'admiració, OMG, OMG, OMG.


Quan voles a aquests trams, entre Drac, entre Destructors de Murs, entre Falgueres Màgiques, tot agafa la seva millor dimensió, sempre és una aventura sentir-te protegit per l'Independent, clar que yes.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, de molt Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada