Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 27, 2014

Bona pensada

Millors sensacions, les d'ahir, les d'ahir, perquè aquesta matinada més que bones o males sensacions, el pla ha sigut, les no sensacions.

Ahir però sense ser primera hora no eren quarts de sis, si proper a les set la sortida va rodar d'allò més bé.

Feia un fred interessant, menys que aquesta matinada 6ºC, ahir 7ºC a la riera de LLavaneres a tocar de les set del matí, el dia anterior 9ºC.

La baixada des del punt més alt al Tintorer fins la platja del Passeig dels Anglesos, freda, puc dir que per la Reina aquest cop, molt freda, lluny de la fredor, intensament freda, segurament estàvem peer sota dels 5ºC, he de pensar, he de pensar.

Equipats d'hivern, no de rigorós hivern, jo vaig anar prou bé, la riera de Caldetes, divertida, no el dia que més, però renoi quin fred que hi fa a aquest punt del Vol.

Els llums Cateye-Powerled, aquest darrer sempre a mínims, quasi que no van ser necessaris, pel fet que únicament tot i funcionar durant tota la sortida, necessaris únicament durant la primera mitja hora, vull dir que ara cada cop es fan menys necessaris, també perquè estem sortint a tocar de les set, no de les sis, ni de les cinc, millor, millor.


Darrerament em costa més enlairar el Vol, aquesta darrera sertmana concretament, avui mateix, a on el ritme de posada en marxa dels motors de cop ha quedat aturat, i senzillament no hi ha hagut Vol, per una sensació de tram fet de febrer? no ho sé, és el primer dia des del novembre que l'arrancada no comporta Vol, vull dir que les sis han sigut el punt de partida, és una bona hora per anar preparant l'aventura, però he vist arribar les set, i en cap cas m'he decidit a seguir la rutina dels darrers mesos. 

No passa res, vaig descansar i molt dilluns, em tocava dijous, és a dir avui, però ho vaig fer dilluns, si avui serà un segon dia de descans excepcional té la component positiva que no comporta de fer res, esperes i tens el resultat, que bé, que bé, que bé.

Entra el sol tímidament per les finestres del Mirador, quina sensació més bona, omg, omg, omg

Propostes interessants les del mes de mraç, tot i que ara he de concentrar-me en finalitzar un febrer pel què fa a bike, a dalt del meu Drac, mtb, mtb, mtb

Des del Mirador del Drac, dies de molt de Single Speed. Molt content del què està siguent aquest febrer del 2014, tinc motius, tinc motius. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada