Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 12, 2014

Esperant, no repetint

Bàsicament pel fet que ahir no en va quedar ni una engruna, res, dues tandes, durant la tarda, i després de l'aventura de bike, mtb, mtb, mtb.


Avui pinta interessant la jornada de MTB, certament, certament, no fa un dia càlid, no tenim una previsió dolça pel què fa a temperatures per la nit, i no passa res estem predisposats a gaudir de la foscor de les Fades, una Reina preparant la seva continuïtat, sense més extensió, continuïtat i prou, som febrer no cal perseguir res més que ser-hi, si volem fer un bon any, gaudir d'un bon any de MTB, cal perseverar a passar aquest mes de febrer a dalt de la bike, i tant que sí. Març de ser, tindrà, pot presentar un to diferent, si hem passat el febrer a dalt de la bike, i tant que sí.

Veient moltes propostes, moltes, més fins i tot, com? vull dir, el debat del 2014, servit, està servit, hem d'estructurar les cites del 2014 de manera que el gaudir de cada una d'elles tingui la component inamovible de ser un festival a casa, de fet a on som ara ja té aquesta component, de festival sense aturades, cada aventura té el to festiu de formar part d'un tram d'emoció i aventura portat a la realitat a cada Vol. 

Ahir pujar per Milans propers a les deu del vespre, un instant de somni, avui repetirem jornada de MTB, repetirem tram?

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada