Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de febrer 02, 2014

Una aventura amb corones

De Reis, sí, sí, com sona, un dia de donar-se el cas en parlarem, i no, ara no és dóna.


Una llarga aventura de MTB, divertida, amb un dinar de Reis, canelons, i abans per picar unes galetes de les top, i tant, i tant.


Avui hem passat per una zona infestada de blocs de granit, Céllecs, omg, omg, omg.


Que bé que van les dues Single Speed de casa, mtb, mtb, mtb, zero problemes.


Què bé que van els equipaments d'hivern, fins ara, fins ara, febrer ens està posant contra les cordes, veurem si aconseguim seguir a dalt de la bike, veurem. Avui mateix la darrera hora i mitja ens ha portat a desistir d'acostar-nos als cent quilòmetres, un fred entrant a ritme d'un sol sortint ens ha indicat que calia fer camí directes cap a casa.


Per a mi Céllecs és, trial, trial, trial

Avui hem fet una bona ruta, demà tocaria aventura de matinada, perquè el descans ja el vàrem fer ahir, certament, certament, però ara fa un moment recollint la rentadora amb els equipaments, un el necessito per demà, OMG, quin fred que fa. Demà el pronòstic és de 6-7°C entre les cinc i les vuit de la matinada. 


Hem evitat fer la zona del Baix Montseny que tan aturats ens ha deixat després del cop de fred entrant a Sant Celoni diumenge passat. 

Però no passa res, de ser i coincidir sense voler amb el mateix fred de dissabte, o de divendres mateix,s fàcil, al quilòmetre vint giro directament cap a casa, perquè és a partir de mitja riera de Llavaneres que aquest punt intens de fred ja es fa difícil de portar, però primer veure si la pujada a Céllecs d'avui des de Vallromanes no em passa factura per demà, baixant les escales ara ja tenia un lleuger dolor de cames, i de ser aquest el cas, millor decidir un cop a ple Vol, clar que yes.


Des del Mirador del Drac, una bona jornada de Single Speed.

Equipats d'hiver, no de rigorós hivern, cap coincidència, cap incidència, eines, totes, Cateye i Powerled les darreres dues hores en marxa, aigua, mig bidó de 1.000 ml. menjar, canelons, galetes, un gelat mini, beure, una cola, i un cafè llarg.

La nova jaqueta Gore Active Shell funciona com la primera, impecable, que bé que va la bossa del darrera d'aquesta jaqueta, que bé que va.

Ve un equipament per a mi, que marcarà el to, si em decideixo a portar-lo, com deia abans, un cop a casa, veurem, veurem.

2 comentaris:

  1. Hola,

    Som de Barcelona i rondant pel Maresme al migdia passejant per SV us vàrem veure passar amb les bike pel campanar...Per un instant va ser com estar llegint el blog :)

    Salut i pedals!

    Ferran

    ResponElimina
  2. La propera vegada de ser ens diem quelcom, i a coincidències podré dir, hem coincidit amb en Ferran a peu del campanar de SV.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina