Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 15, 2014

Cinc Dracs

Una aventura més, que no es pot dir cada dia, bé a casa quasi que cada dia sí, a excepció del dia de descans, que l'aventura és aconseguir no sortir a pedalar.


Avui hem gaudit dels nostres Dracs, per ells, per la ruta, rodar amb Dracs dins d'un Drac no passa cada dia, en cap cas. 


El tercer Drac el més conflictiu, no per res, si no per la manca de rutina, ja fa mesos de la nostra darrera cursa, octubre queda molt lluny, fet que marca i molt la manca de ritme de cursa, de fet no el tindrem mai, i no passa res important. 


No l'hem volgut mai el ritme de cursa perquè hauríem de sortir de les fronteres del nord amb molta freqüència i això ara per ara no ens ho podem permetre.


Jo he utilitzat tres equips, un d'hivern, a la volta u, i cinc, dos de primavera, a les voltes dos i tres, el del Team, i a la volta quatre el clàssic Sportful-Castelli, el mateix amb les botes, unes d'hivern, i unes d'estiu.


Bona pensada estudiar detingudament l'evolució de les temperatures, avui era el dia per poder fer aquesta aventura.

Destructor de murs Independet, quin nom, OMG.

Teníem l'opció ruta Montseny, o bé ruta Cinc Dracs, la darrera per a mi una oportunitat dins d'un mes difícil, febrer, que ens permetrà de sortir demà, i cada dia en bike. El primer passar febrer a dalt de la bike, clar que yes.

Cap incidència, coincidències, durant la primera hora del matí, bikers, bikers i més bikers, menjar, les imatges d'ahir el menjar d'avui, begudes, el mateix, llums, Cateye-Powerled a partir del darrer tram de la quarta volta.

El Canis va molt bé, molt, tinc el conjunt nou per la Longboard, quan toqui atacarem el canvi.


Quina temperatura, omg, omg, omg, sempre entre els 12°C i els 19,5°C, sí, sí, quasi 20°C.

Contents d'haver afrontat voltes de quasi trenta quilòmetres, pel què implica, pel què indica poder fer-les, podríem haver continuat, però si bé era el dia, no era el mes.


Quina última volta més romàntica, la Fada Reina mentre no marxa amb la Nau Insígnia, la segona, resta sempre propera a nosaltres, de fet pel Destructor Independent que no es separa del meu Drac, dies de MTB des del Mirador del Drac. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada