Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 01, 2014

Les pluges manen, el fred imposa

Un bon descans a casa, un bon descans a casa, que ens portarà a un bon tram, segur, segur.

Encara no hem dinat, i no són quarts de tres, en cap cas,. és que ahir al vespre el festival d'entrepans per a mi, i amb més prudència de creveses, la decisió d'ahir d'aturar la bike a la nit, sumant aquests dos factors, únicament hi falta un punt que és decisiu, la bona companyia ha fet que l'assemblea Trinxa d'ahir el vespre obrís la porta al festival entre bikers d'ahir a la nit, omg, omg, omg

Converses i més converses entre bikers, entre bikers apassionats, ahir la nostra primera assemblea oficial, a on un fet va marcar un canvi per a nosaltres molt important, vèiem uns perfils definits, ara també però diferents, el fenòmen que vivim, i no en parlarem al Blog, ho miraré que no en parlem, és un Blog de MTB, MTB, MTB, els dos Dracs de casa, Single Speed, i en aquest sender seguirem, ara per ara, atents a tants canvis, sorpresos per tants canvis.


Sortir al pati, veure els ametllers florits, un senyal que tot segueix el seu curs natural, i tant que sí, i tant que sí.

Des del Mirador del Drac, molt content d'aquest descans de les darreres hores motivat per aquest fred intens, m'agrada maniobrar per poder seguir fent camí amb constància, aquesta darrera em fa sentir bé, molt bé.

El cop de fred ha obert una porta a perseguir l'aportació de calories, no passa res, el cop fred va ser molt breu, i sense conseqüències, crec, per tant aquest delit per menjar constantment no serà res més que molt positiu, segur, segur.

Dia u de febrer, emocionat, dia 1 del 2 del 2014, molt emocionat pel què em transmet cada aventura, cada tram fet, i el neguit que em genera cada proper tram, què més puc demanar, fora de seguir en aquest emocionant tram, a on no sé si equivocadament penso que tots hi som, a mi em va bé creure que tots cada un des de casa seva, formem part d'aquest gaudir tant de coses tan senzilles i planeres.


Avui sí que el cafè al mig dia ha caigut al taulell, que bé, que bé, que bé.

Esperant molt emocionat a què ens espera demà, de ser, de ser, fa dos dies pensava, Cap de Creus quan el temps acompanyi, no ara, en cap cas, en cap cas. 

Ahir em vaig comprometre amb els Trinxes a organitzar una anada al Roc, a poder ser pel 2015' veurem, veurem, si mana Roc o mana Califòrnia, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada