Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 11, 2014

Engegant les nocturnes

Quan faltaven pocs minuts per les vuit del vespre, i sentint la lleugera cridòria de les branques dels ametllers del pati de casa bellugar-se pel vent, no hem pensat que al sofà de casa amb la mantenta s'hi estaria molt bé, no, no, tot el contrari. El drac ens esperava!
Avui sí, vestits d'hivern de cap a peus!


Sorprenent el funcionament de la jaqueta Gore, increïble, veure, poder viure com una lleugera capa fina tèxtil sobre la pell pot fer una feina excel·lent, notar que fa aire, saber que és fred, i no sentir ni una gota de fred, espero poder repetir moltes sortides per poder-ne fer un bon balanç, ara per ara, però, continuo intrigada, i és que mai havia tingut una peça de roba tan tècnica com aquesta, i estic totalment admirada, i jo que era tan incrèdula...

Avui no hem dubtat ni un moment, res de pla, tintonter va i tintorer ve per seguir directes al Balís i pujar per la riera de Caldetes. Quin regal de febrer estem tenint, quina més bona temperatura. Cal aprofitar-ho. Quina nit més agraïda.


La temuda riera de Caldetes, per la fredor, s'ha fet en un tres i no res, i arribar a casa, passades les deu de la nit sense tenir fred, em fa pensar, què està passant?

De moment, bones sensacions, que són les necessàries per poder repetir sortida demà.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada