Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 04, 2014

Carregant les bateries de febrer

Per mirar d'aconseguir un mes divertit a dalt de la bike.


Avui no ha sigut en cap cas una sortida fàcil, i no perquè el tram no sigui un bon tram, a l'inrevés, si no per la proximitat de les dues darreres sortides, sobretot perquè la sortida d'ahir la vaig salvar al darrer moment, certament, certament.


Sort que tenia poca bateria, vull dir que ahir no tenia moment de tornar a casa, perquè en no fer fred les ganes de ser a dalt de la bike eren imparables, el què no va ser imparable va ser la bateria del mòbil, que estava a punt de dir prou, mtb, mtb, mtb, i em va imposar posar fi a la sortida, sort perquè avui de matinada he hagut de rodar a un ritrme molt lent, més encara per a poder gaudir de les pujades.


Un error que he comès és no alimentar-me a la nit havent sortit la mateixa nit, i sortint passades unes hores un altre cop, pel fet que passada la primera hora d'aquesta matinada la gana s'imposava, de fet he passat pel forn reobert de Sant Vicenç abans d'arribar a casa, per reforçar l'esmorzar que ja tenia a punt des d'abans de sortir, clar que yes.


Porto tot el matí perseguint aportació de calories, OMG.


Ara entra un sol càlid per les finestres del Mirador, que bé, que bé, que bé. 

No he passat fred, sí molta fredor, entre 7,5ºC i 6,5ºC, fins la baixada de la riera de Llavaneres, tot molt bé, després bé. Equipat d'hivern, ben equipat, sí, no de rigorós hivern.


Una sola coincidència, per tercera vegada una corredora, la mateixa amb el llum a la cintura, baixant pel carril bici de Llavaneres a dos quarts de set, incidència, cap, eines, totes, aigua, un quart de bidó de 750 ml. menjar, cap, Cateye-Powerled sempre en marxa, el darrer a mitja potència a la baixada del Tintorer llarg i la riera de Llavaneres. El proper dia si fa fred, de ser obert com avui, m'aturaré a un lloc que té pinta de ser molt interessant, a fer el cafè i poder fer el test de si fa molt fred, o és bàsicament perquè vinc des de dalt del Tintorer baixant fins a Llavaneres que pateixo aquest canvi tèrmic tan dràstic, de fet deu ser una mica tot, trenc d'alba, que baixo molta estona després de pujar molta estona, que la riera és el lloc més fred, però una aportació intensa de calor podria equilibrar si més no la baixada des del Tintorer, veurem, veurem, avui ho volia fer, però és que avui no tenia fred.


Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


Una volta a l'església aprofitant que he anat a buscar el pa, i una imatge amb l'any del meu germà, bon any, bon any. 

Ja he rebut confirmació de la sortida cap a casa de la primera de les dues comandes, quina eficiència.

Que bé que va la Vicious, que bé que va la Vicious, oh yeaaaaah.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada