Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 11, 2014

Atacant a la feblesa




Guanyar el pols a la feblesa de la voluntat. Fer que cap de les excuses, o arguments per no fer quedin aparcats "allà sota" ben amagats. Superar la por, la mandra, i fer que, encara que sigui febrer, hivern, fosc i faci fred, que ens ataquin els refredats un rere l'altre, la bona sensació mentre, després i abans de pedalar es repeteixin. 


Ho tinc tot, la companyia; el GENET en majúscules (després d'assumir la meva por a les sortides nocturnes en solitari) la bicicleta a punt impecable,  els llums necessaris per pedalar de nit, equip d'hivern immillorable, aquest hivern l'arribada de les botes per a suportar temperatures gèlides (i no tant) han obert la porta de bat a bat a sortides a hores desconegudes per als meus peus, cos i ànima!!! I l'última arribada de la jaqueta Gore ha estat la cirereta del pastís!

Ara ja, comptant les hores per a poder repetir l' imatge que encapçala l'escrit, mentre observo a través dels vidres de la finestra com el sol es va apagant, arriben capes fines de núvols i penso que si el cel queda ennuvolat la nit no serà tan freda. Tot i que aquesta vegada crec serà prudent dibuixar un drac tot i témer la gelor de mans en tornar, potser notarem l'escalfor del seu alè quan li arribem a fer una carícia a prop dels seus ullals.

1 comentari: