Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de febrer 16, 2014

PISTA

Perquè hem rodat poc però bé, no perquè la Reina rodés bé, si no pel fet que estàvem a dalt de la bike crec a la 71, crec.


Important a casa, a dalt de la bike al febrer, mtb, mtb, mtb.


Equipats d'hivern, res més, a trams. Sense pluja, unes gotes als darrers quilòmetres de darrera de casa, per un cop a casa sentir el soroll de la pluja fent la seva descàrrega. 


Entre 14°C i 14°C.

Les bikes, bé, la fredor no, coincidències, cap, incidències, cap, aigua, menys de mig bidó de 750 ml. Eines, totes. 


Anant un vent en contra, tornant un vent a favor. D'anada tot bé, de tornada un xic mancats de xispa, no pot ser, no pot ser, clar que yes.

Si no vols pols no vagis a l'era.

Un dia de transició per demà de ser tornar a rodar entre Dracs, mtb, mtb, mtb.

Des del Mirador del Drac, esperant ara a la matinada de demà, perquè aquesta setmana tot i canviar el dia de descans de divendres a dijous, ha anat prou bé, i tant que sí, i tant que sí.

Nota, ahir el fet de portar equips d'estiu equipats amb components de primavera, molt bé, per la lleugeresa d'aquests vers els d'hivern, el calçat d'estiu també ajuda vers les denses botes d'hivern, però també he de dir que va ser molt bona pensada fer  el cinquè Drac equipats d'hivern.

Consolidant el retorn de la Reina, esperant cada dia les sensacions que han de venir prèvies a l'arribada de la propera matinada, perquè àquesta propera setmana tres de cinc, entre fades de la foscor abans i mentre som al trenc d'alba, dos de cinc entre Fades de la foscor del vespre.

Dracs, Dracs, i més Dracs, OMG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada