Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 10, 2014

Aguantant el tipus

Perquè el què és evident és que no afrontaré un febrer en la línia de la sortida d'avui, en cap cas.


La pluja, el fred, la sensació de fredor constant no són bones companyes de ruta, crec.

Hi ha dies per a tot, segurament, però estic a un tram d'aventura a dalt de la bike, i he de mirar de recuperar aquest to, el de les bones sensacions mentre pedalo, mtb, mtb, mtb.


Una sortida sense exigència, a on únicament cercàvem ser-hi, com ahir, sense més pretencions, pel fet de perseguir únicament passar el febrer a dalt de la bike, ara sí sra també, el dia no ajudava, perquè quan ho feia nosaltres no ho teníem bé, i quan no ho ha fet nosaltres hem decidit arrancar el Vol.


Tot no pot ser, hem deixat passar l'estona de sol, i quan la pluja no presentava batalla, una humitat intensa sí, però la  pluja no, o sigui que a volar, i això hem fet.

Avui la sortida 66, ara a defensar la propera, aquesta ja és al sac, i ha costat, ha costat.

Sense veure aigua, llaminadures, 20, incidències, les deixo per comentar, coincidències, cap, eines, totes, Cateye-Powerled, sempre, equipats d'hivern, i prou.

He de tornar a fer Dracs, i deixar les zones planeres no són portadotes de bones sensacions per la fredor que hi mana, i no gaudeixo del Vol com ho faig als Tintorers. Tinc necessitat de fer Vol entre les Falgueres Màgiques.

Prudent però fer aquests dos dies sense desnivell, pel fet de preparar-ne alguna de les de veritat, OMG.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

Ara esperar a demà, clar que yes, aquest cop amb un pronòstic, sol, i temperatures prudents rebaixades pel vent, veurem, veurem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada