Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 27, 2011

Spot Brand Longboard Single Speed.

Ara ja fa una setmana de l'arribada de la Longboard a casa, millor dit, dues.

No he decidit les rodes, no he decidit el Belt drive, vull dir quina corona, pinyó i corretja  ha de portar, no he decidit tampoc els frens. Tampoc la forquilla, aquesta darrera la decidirem un cop tinguem la Black Sheep a casa i poguem comparar amb la DT XRR 445.

Això sí, tinc molta però molta més informació que fa dues setmanes, molta més.

Ara però cal pensar cap a on hem de fer camí, eficiència per sobre de magnificència, vull dir pesos lleugers de rodes o espectacles de rodes, novetats de frens o frens conegudament eficients, és a on som.

ENVE, Chris King, DT, i9, Hope, NoTubes, Formula, Black Sheep, Moots, són els noms dels components que sonen tota aquesta setmana per tancar l'equipament de la Longboard.

Però també és veritat que pressa no en tenim cap, així que anem per on hem d'anar, valorant quines rodes, quins frens i quina relació de Belt Drive ha de portar la Longboard.

No s'eternitzarà, crec, però ni avui, ni demà, ho tindrem decidit.

Pel camí mentre consultem el tema del Belt Drive, noves propostes de bikes han arribat a casa, però aquesta ja és una altra història que serà motiu no d'una, si no de varies cròniques a les properes setmanes, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada