Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 09, 2011

Pla de la Calma-Aiguafreda...el nostre Utah Particular

De petit he passat molts estius a Aiguafreda.
Amb l´inici de la pràctica del MTB les sortides es van anar prolongant cada vegada més, fins a arribar un dia al Pla de la Calma.
Quantes vegades hauré pujat?
De fet, durant les vacances d´estiu, la meva rutina diaria consistia en sortir d´Aiguafreda, pujar fins al Pla de la Calma i tornar per a qualsevol dels infinits corriols de baixada.
A la tarda, després d´una bona migdiada m´escapaba de nou amb la bici cap al Muntanyà o bé m´enfilaba a la Cinglera de Bertí. Quants records!

Durant aquests anys el Pla de la Calma ha estat el lloc escollit per estrenar una nova bici. Cap bici s´estrena com cal si no es fa un Pla de la Calma!

Una vegada arribat al Pla de la Calma cal tornar a Aiguafreda (punt de sortida) i res millor que fer-ho pel recorregut del Meridià Verd. No té despercidici. Has d´aner alerta, si dubtes pots fer-te mal...molt mal.

Es el nostre Utah particular.

"Fem un Pla de la Calma?"

2 comentaris:

  1. Colorado posa la data i ja podem anar-hi.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Avui les NoTUbes han barrat pas a una mítica entre mítiques per escalar fins al Pla de La Calma, avui quatre Single Speed no han anat a conquerir el què per proposta d'en Colorado no ha pogut finalment ser.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina