Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 15, 2011

Fly?


És el que té aquest patit país, que t'enamora, a on podem gaudir d'espais de fades de la nit, de dames d'aigua,  de cavallers de la llum, de fulles roges, de falgueres màgiques, i del què fa que tots ells tinguin un motiu per existir, perquè sense ell no podríem compartir les llàgrimes convertides en perles de la Dama d'aigua del Gorg Negre entre la foscor de la nit amb els seus fills enyorats per sempre més.


Sí amics meus parlo del meu Drac, que és qui fa possible l'existència dels vols de Drac, i què puc dir del Mirador del Drac, a on entre jornades de tardor, la llum s'imposa, la que transmet la mirada fosca dels ulls del meu Drac, i el soroll de les seves ales quan ja m'indica que toca que aquestes han de sortir a marcar els corriols ara sí ara també, és que tot té el seu to més càlid amb aquest escenari de llegenda, amb aquest espai de somnis  fets, fent-se realitat.


Dies del més intens MTB.


Avui per la porta ha arribat el magnífic present de la Shanna, moltes gràcies Shanna, serà ella un àngel vestit de bella fada de la nit, de ben segur que sí, mtb, mtb, mtb. A aquí entre Single Speeds ningú pedala, el què deia la Betty,  "però van ben calçats tots". Happy Riding Shanna!!!



Una sortida a Girona, que va ser memorable, per l'entorn, pels somriures, pel caràcter festiu de la sortida, a on un narcís del BO, i un Carles, els dos van ser dos companys de ruta extremadament amables.


Dies de pensaments lents, de pòsit, per què no?


MTB, MTB, MTB.


Espais de llegenda, llocs a on en ser-hi penses, "entenc l'història de qui som, perquè sé d'on venim".


Quina tornada cap a Salt, "I Love Girona", mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. Com m'agrada Girona, i com m'agrada la Niner :)

    ResponElimina
  2. Girona, Girona, Girona, quin somni de ciutat.

    MTB, MTB, MTB

    Rodar amb les nostres bikes al mig dia, entre murs que han vist, que són la nostra història cronificada entre pedres, entre olors, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina