Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 06, 2011

Waltworks Bycicles.


http://waltworks.blogspot.com/search?updated-max=2011-06-16T16%3A33%3A00-07%3A00&max-results=20

Una marca de bikes que sempre d'un temps cap aquí és present entre marques que catalogues com a "interessants", però això, "interessants", no com a "candidates", que és una posició més propera a accedir a ser un dels Dracs de casa, dels pocs Dracs avui de casa, i un dels únics Dracs de casa en el futur, proper o no, aquest futur sempre dependrà d'altres factors.

Les forquilles amb caiguda recta em van entrant cada dia més, certament, sempre he pensat en còniques, és veritat, però lentament les angulades a 90º amb la unió al coll cada cop van agafant millor posició a la meva llarga llista de preferències.

Fa dos anys, mai les hauria vist com una possibilitat, avui i tant que sí. Possiblement com més opcions diferents de bikes tens al cap, més opcions tinc també de les diferents possibilitats de forquilles rígides.

MTB, MTB, MTB.

Preparant la crònica d'ahir, un dia, millor dit un matí de corriols, que avui havia de tornar a ser, però ara ja entre llums de casa, i entre una pluja que no ha parat de ser el present, ha quedat en això, "havia de tornar a ser", mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada