Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 13, 2011

Spot Brand Longboard Single Speed.

L'hem comprada avui a les cinc tocades del matí, mtb, mtb, mtb. L'hem aconseguit estirant del recurs Colorado que ens ha gestionat el contacte amb Maverick Bikes directament.


Rocker SS.

Difereix un xic de la bike de la imatge, pel fet de que la nostra és la Longboard, de la Betty millor dit,  és específica per a Single Speed, no pot transformar-se a "geared", és a dir sense guies de cable pel canvi i desviador, i també perquè les punteres són Drop Out, no Sliding Drop Out, el darrer detall que la diferencia és que aquesta unitat, aquesta concretament, la que hem comprat, és un "Made in Golden, Colorado and a Spectrum power coat paint job".

El color és aquest,  el model no, pel fet de que les punteres del Longboar van obertes pel darrera, més senzill, més lleuger, exactament com les punteres del quadre Vassago d'en Haguen,  mtb, mtb, mtb.

El quadre vindrà específic també per a Belt Drive, i anirà muntat amb Belt Drive. A decidir a les properes hores si plat i pinyó seran Spot Brand o Phil Wood.


http://www.youtube.com/watch?v=iO6nZakBcQk&feature=related


http://forums.mtbr.com/29er-bikes/spot-longboard-belt-drive-w-custom-paint-spam-455167.html

La resta, bé, forquilla la DT XRR 445, direcció Chris King, potència Syntace F99 90 mm. - 6º, manillar Moots 25,4 mm. de la Mooto-X d'en Colorado  de 640-660 mm. no ho recordo, frens Saint-XTR 2003 180/160 mm. o podria passar a Formula R1 160/160 mm., punys Ergon BO, tija Moots retrassada, seient Aspide Glamour específic per a dona, bieles Shimano XTR 760 BO, transmissió Belt Drive, és a dir per corretja dentada, pedals Crank Brothers 4Ti, rodes si la transmissió és Spot Brand no Phil Wood, DT240 Single Speed/radis de titani/NoTubes?¿, és que dubto de les llantes quines han de ser, vull dir el model exacte, pneumàtics Tubeless Ardent 2.25-Crosmark 2.1, i diria que una Single Speed no porta res més.

La taula de pesos amb 200 ml. de líquid NoTubes hem dóna 8,8 Kg. pronosticant un pes pel quadre de 2.000 g. i 250 g. per la transmissió Belt Drive (plat-pinyó-corretja).

MTB, MTB, MTB.

Tercera 29er. Single Speed, mtb, mtb, mtb.

Un cop tinguem el quadre aquí, ja la presentsrem en societat, i tant que sí, ara a demanar els components perquè els tinguem a punt a l'espera de l'arribada del quadre.

5 comentaris:

  1. Impressionant!!!!
    Amb paciència, sense presses, tot arriba, i finalment hem trobat el què buscàvem, quadre 29" específic per a SS, talla específica per a la meva alçada, i amb la possibilitat de poder anar amb Belt Drive. Com es pot tenir tanta sort?
    Bé la sort poc hi fa, la perseverança i la paciència d'en Marçal i el seu feedback amb en Colorado ho ha fet possible.
    Estic emocionada, quasi incrèdula.
    Gràcies

    ResponElimina
  2. Si arriba ja serà la óstia!

    ResponElimina
  3. Ara per ara ja ha sortit cap a casa.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Ja fa uns dies que és a casa.

    Posem fil a l'agulla?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. Ara a l'octubre del 2015, la Longboard ja fa anys que roda, i com roda.

    WC 24 Hours SOLO Single Speed Female 2014 OMG.

    ResponElimina