Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 23, 2011

Spot Brand.



http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=70437&title=2011-spot-rocker-ss-29er-belt-drive&cat=4

Jo aquesta  la vull, i tant que sí, però, i sempre hi ha un però, tinc una joia a casa, la Vicious, i ja no et dic res de la Longboard, que ara mateix és al menjador de casa penjada del cavallet, a l'espera de decidir les rodes i de decidir també d'on aconseguim el Belt Drive.

Pensant estic amb la crònica, i tant que sí.

Mentre això passa, els frens, vull dir la passem als R1?

MTB, MTB, MTB.

Però la de la imatge, pel fet de que a casa ja hi ha una primera Spot Brand, per a mi té molt de significat. Perquè deixem enrere Yeti, no l'esborrem de la nostra ment, sí que passem a gaudir de les HM més genuïnes que no exclusives, que també, però no únicament per això, que també, si no del concepte, del fet de voler gaudir d'un fer interessant, encara que amb un punt trist, no sé a quin punt és el mestre Carl Schlemowitz, no ho sé, però en tot cas, jo tinc una Vicious The Motivator Single Speed, i tindré si es dóna el cas una Trail King, també una MootoXZ si coincideix tot, i de mentre tenim dos somnis portats a la realitat.

La Longboard,  i per això no l'he presentada, crec que requerirà d'una pausa, pocs dubtes amb la selecció dels components, però importants,  fa que esperi.

Rodes, com els "aros", les boixes, i la transmissió, decidint quina és la combinació ideal, perquè cal tenir present que cada combinació requereix d'una corretja, pel fet de que les corretges a diferència de les cadenes no és poden modificar de longitud.

També estic ponderant el tema frens, i ja he, ja vaig esmentar la qüestió, anem a R1?

Un tema més divertit, la bike ve preparada per portar un sol porta bidó, mecanitzem el "seat tube" i hi posem el segon?

Jo diria que tota la resta bé, o quasi, perquè la pipa de direcció la part superior té una petita, mínima és veritat, deformació que em genera dubtes de com hi posarem remei, no és un cop, si una deformació d'un mil.límetre com a molt que fa que la vegis deformada quan la mires des de sobre.

Per sort disposar del servei de taller de  Bici Oci és una garantia de poder posar remei a tot, com ho és que una joia com aquesta passarà per unes soles mans, millor dit dues, Narcís i David de Bici Oci, és que no sé qui més podria posar-hi les mans a sobre, bé sí, el Txema de Probike, però no les fa ell,  les bikes, per tant descartat, i en segon terme en Raul de Doctore Bike, però tampoc les fa ell les bikes actualment, així que avui i des del febrer d'aquest anys unes soles mans, bé dues, són les que tenen accés a les nostres bikes, únicament aquestes.

MTB, MTB, MTB.

En qualsevol moment sentirem arribar el transport amb la forquilla Black Sheep que ve directa des de Berlín, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada