Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 07, 2011

New Day-Big Day.

És que amb l'arribada de la tardor, no de l'hivern, les sortides agafen un ritme frenètic, no mentre sortim, si no les vegades que sortim, de fet, jo estic sortint més que la Betty, però això no vol dir que ella surti poc, si no que surt una mica menys que jo.

La darrera sortida de dissabte, entre pluges, amb un terreny perfecte per a rodar. 


Avui he sabut que el corriol que estem fent, el darrer no és prudent que hi anem amb més bikers, sí si hi passem amb prudència nosaltres dos.

Així que caldrà cercar un pas alternatiu a aquest, demà si les pluges no són aclaparadores com les d'avui o ahir, sortiré a cercar aquesta alternativa, i tant que sí, les ganes hi són, moltes oi que sí?


MTB, MTB, MTB.


Ara estem propers a les dues hores, puc aconseguir sense allunyar-me de casa fer les quatre hores, però no sense posar-hi una component trencadora pel que fa referència al desnivell, que ja vaig exposar que s'apropa als 700 m. positius per cada vint quilòmetres, això són molts metres acumulats, perquè per a seixanta quilòmetres són 2.100 m. +, vull dir que penso que anirem a fer uns quaranta quilòmetres molts tocats, i pel tipus de dent de serra del recorregut no seran fàcils d'assolir, la imtge de sobre no ho aconsegueix transmetre però la pendent és considerable, just al límit pel 32x20 de l'ARC.  


Bé, seguiré el pla previst, primer fer ara sí ara també cada corriol, cada possibilitat, per a cada sortida anar enllaçant progressivament cada tram de sender sense passar per pistes, aquesta és la intenció, i fins ara ha anat prou bé, mtb, mtb, mtb.  

2 comentaris:

  1. Com deia aquell, espectacular!!!
    Gràcies, gràcies per embriagar-me de corriols dissabte, i l'inici, a menys de dos quilòmetres de casa, impressionant. Penso que ens mourem ben poc aquesta tardor, tenim tot un món ocult a les muntanyes de casa.
    Podrem fer un circuit de 40km sense repetir trams???? Segur que trobaràs la manera...

    ResponElimina
  2. Ahir va ser molt dur, cercant alternatives El Montalt em va ensenyar les dents, i vaig haver d'afrontar unes pujades de més pendent que les més dures del dia dels Trinxes, i cal recordar que amb ells les pendents de veritat varen ser molt però que molt exigents, i que en cap cas vull que el dia que vinguin amb nosaltres les escalin, perquè ni jo que visc aquí m'ho passo bé fent-les, en cap cas, quina duresa, quina exigència.

    MTB, MTB, MTB.

    He de seguir cercant combinacions possibles de pas entre trams de corriols.

    ResponElimina