Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 29, 2011

Black Sheep unicrown titanium fork 29er: Moltes gràcies Olaf.


Bé, ara ja és a casa.


Curiosa la soldadura de seguretat per evitar la sortida de la roda si l'eix s'afluixa.


Detall senzill, pràctic que evita d'haver d'utilitzar la clàssica brida de plàstic negra per poder fixar el tub de fre.


Ovelles negres al Mirador del Drac. És evident que passaran coses, ovelles negres i Dracs fan un conjunt explosiu, certament.


El que us esmento del detall de la soldadura de seguretat.

Ara podria posar una crònica, avui no podrà ser, estic massa emocionat, no per la marca, Black Sheep, està per veure a casa que aquesta marca sigui, no és important si el mercat el hi dóna el paper d'actor principal, a casa el que és important és que nosaltres els veiem fent aquest paper, que ens els creiem, i avui estem pendents d'ells, com de molts altres, i tant.


Però cercar una forquilla de titani de 470 mm. és el que m'impressiona, i tenir-la finalment ara a casa és el que em deixa aturat, i tant que sí.

Un mes "important",  per les meves mans han passat la Moots MootoX RSL, i ara la Black Sheep fork, mtb, mtb, mtb. I fa uns mesos entre moltes, o poques, les Jeff Jones, les Spaceframes, mtb, mtb, mtb.


Un pes interessant, l'havia estimat en 900 g. millor, sense ser important,  50 grams més que la DT XRR 445 no són res.

Aniré preparant lloc per poder guardar els components de la Longboard i posteriorment un cop en Colorado tingui noticies del Belt Drive, i de les rodes definitives de la Betty, això ha de ser aquesta setmana, ja podrem presentar oficialment la nova Spot Brand de la Betty.

MTB, MTB, MTB.

I del què estaré impacient, és de la presentació per part de la Betty de les seves primeres impressions un cop rodant amb ella, sobretot del comparatiu Yeti ARC Single Speed vs Spot Brand Longboard Single Speed.

Repetexio, moltes gràcies Olaf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada