Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 16, 2011

Temps era temps...

I will have a small surprise for you all during the next days...the first one for Colorado, the man of a thousand bikes !!!!









From SC, Xavi Paricio

4 comentaris:

  1. I tant, "de les mil i una bicicletes", ara però amb l'arribada de la Moots Mooto-X crec que quelcom ha canviat, però tampoc ho puc afirmar rotundament.

    Xavi quin caudal d'energia que té aquesta aportació, mtb, mtb, mtb.

    Quines tres bikes, les tres fora d'escala.

    Pantaló curt i a la neu, Colorado, Colorado, Colorado.

    I el dia de Manresa, amb en Marcel, quin fred, quin fred, quin fred, si us plau, va dir en Colorado aquell dia "recordeu-me que no tornem mai més a Manresa a les vuit del matí, tinc tant fred que em fa mal el cor".

    O la de la Cerdanya, Xavi ho recordes, la pujada després del dinar a l'argentí, mare meva quina pujada, fins que li vas dir la Betty, "si us plau carolina necessito uns moments d'intimitat", mtb, mtb, mtb. I njo que vaig literalment explotar, quin dia, quin dia, quin dia.

    ResponElimina
  2. Xavi...això no es fa!

    Cerdanya=Maverick

    Recordo especialment l´últim corriol de baixada...IMPRESIONANT!

    Gràcies

    P.D: per cert, jo no tinc aquestes fotos. Les vull!!!

    ResponElimina
  3. Cerdanya=Colorado.

    Xavi no dic Cerdanya=Xavi Paricio, això quan tornis sí, ara no.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Cerdanya es Cerdanya, es Colorado, es el meu pais...son records per sempre, clavats a la memoria biker que tinc...tot, la tarda abans de la sortida, la pujada cap a Fontanera amb el cami canviant del color marro al blanc de la neu, el parking de la estacio de fons glacat, la neu de mes de pam que ens va fer canviar de ruta, la baixada per les pistes (la foto inicial) amb totom fent el millor que podia amb dos pams de neu, el restaurant Argenti i les subsequents "cagaleres"...i els corriels de la banda del Puigmal, amb demostracio inclosa d'en Colorado de on es ell i on som els demes....tot

    Per cert, tinc moltes fotos, haure de fer un petit recull i portar-les !!!

    ResponElimina