Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 22, 2011

Nous senders.

Passades unes hores, poques, directes al Montalt, d'aquí directes a Arenys de Munt passant per Coll de Pollastre.


I ha estat un grata sorpresa descobrir nous corriols, i tant que sí, senders que si ens decidim amb els Trinxes, podrien ser lloc de pas a la seva propera visita.


Però l'objectiu no és aquest,  sí corriolejar entre aquest circuit que vull definir darrera de casa, i que properament crec que podré augmentar la seva durada, vull, que no és poder,  arribar a les tres hores tocades, no com a circuit de cada dia, sí per la visita dels Trinxes, i tant que sí.


Per aquest motiu avui he parlat amb el President dels Xurribikers, de fet portem anys parlant, ara però concentrada la conversa en el circuit de darrera de casa, per aconseguir aquestes dues hores ben tocades de corriols.

És sensacional poder fer-ho, impressionant que jo tingui aquesta iniciativa ficada al cap, és que tinc clar que hem de seguir el camí d'en Xavi al Paris-Mountain, però al darrera de casa, sense cotxe, vull dir, posar-me l'equipament de gala, ara tots els que tinc ho són, i seguidament posar-me a pedalar per un recorregut predefinit, això sí, un recorregut com el d'en xavi Paricio que sigui sensacional, divertit, tècnic, però del meu nivell, just a la fusta per a poder fer-lo a dalt de la bike, i el més important que tots els bikers del poble tinguin clar quin és aquest,  i ara per ara sense sentit de gir, cercant coincidir per després de fer-ho fer-la petar, i tant que sí.


De dues hores tocades perquè el vull pel mig dia entre setmana, que jo diria que és quan la majoria de bikers que treballem al poble ho tenim bé. No més de dues hores perquè la idea és que des de la una fins a les quatre aprox.  cada biker ajusti aquestes dues hores de bike com ho cregui convenient. Però crec que això serà l'inici de quelcom molt interessant.

El què pot venir després,  és formar grups de treball de manteniment i perquè no, de recuperació de vells senders del mateix Montalt, aquesta segona funció, de fet els Xurribikers ja la fan, i tant que sí, únicament aquesta iniciativa podria ser una ajuda més,  a la gran labor que ells ja fan des de fa una pila d'anys.


És a on sóc, mtb, mtb, mtb.

Equipats d'estiu, la Betty amb manegots, jo d'estiu 100% fins a començar a baixar a on m'he ficat a dins de l'Heritage.

Eines les de sempre, sense esprai d'escuma.

Incidències cap.


Quilòmetres, propers als quaranta, desnivell propers als mil metres positius.

Aigua, 500 ml. menjar fruits secs, i una xocolata blanca amb cereals de 600 Kcal. per 100 g. que pesava i que ens hem cruspit amb moltes ganes, vull dir els 200 g. i tant.

MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. La primera imatge és representativa de la sensació de fatiga inicial, i tant.

    Després però de 10/10, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina