Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 08, 2011

Ja ha arribat la tardor a Collserola

5 comentaris:

  1. Jo no ho veig, tu tampoc, la Betty sí i no faig referència a si veiem l'arribada de la tardor.

    Que què vull dir? que sempre que en Colorado fa fotos estàtiques de la seva bike a espais de somni, s'està acostant l'arribada d'una nova bike, és un fet inconscient, certament, però la Maverick o va viure així, la Rigormootis també, i ara li toca el torn a la Mooto-X?, tinc un dubte, que sempre què això passa les fotos les fa a La Cerdanya, però també podria ser, oi? perquè Collserola és per a ell el primer paradís del MTB, més, fins i tot que La Cerdanya, i ara el em diria, "no és això La Cerdanya és diferent, però si únicament en puc triar un, Collserola!!!, però la Cerdanya..."

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Nice Colours, Great time of the year.

    ResponElimina
  3. La Cerdanya es la Cerdanya!

    ResponElimina
  4. I quan ve la nova adquisició?

    ResponElimina
  5. És que la qualitat de les imatges indica clarament què ha de venir, he mirat les de la Maverick i és que són idèntiques, això és un clar indicador del què ha de venir. De fet Moots ja té pendent la Single Speed des de fa temps, aquesta podria ser una opció per què no?

    MTB, MTB, MTB.

    De fet el camí Moots com a possible alternativa a l'actual Moots Mooto-X Single Speed, si parlem d'en Colorado ja és el que ha de ser, i tant que sí.

    ResponElimina