Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 15, 2011

Gates Carbon Drive in action all over the world.

http://www.carbondrivesystems.com/index.php?lang=us


http://www.youtube.com/user/GatesCarbonDrive?feature=mhum#p/u/6/SqkZ_9ZuwMk

Tenim una sort, no cal que,  si seguiu el Blog,  us decidiu per aquesta opció, espereu senzillament a que ens arribi i un cop ben rodat amb ell podrem determinar si és o no una bona opció, i si no ho és nosaltres estarem encantats de que d'altres bikers no passin pel calvari de perdre els diners.

Ep, que també entenc que si veieu el Belt Drive i no us podeu quedar sense fer-lo venir ho feu,  nosaltres em patit aquest impuls, com no hem d'entendre que us passi el mateix, però si no heu fet el pas, encantats que des de The Great Ecape MTB serem conillets d'índies, i tant que sí. I si ja el teniu, encantats us el publicarem a aquest espai.

MTB, MTB, MTB.

Posaré més informació sobre com decidim cada component d'aquesta transmissió, vull dir tipus, i relació plat pinyó equivalent a un 32x24 en el cas de la Betty.

2 comentaris:

  1. Marçal,tu tambien lo montaras????
    J.Ramon.

    ResponElimina
  2. No, no podré, mi cuadro no tiene punteras desmontables, lo que impide el poder introducir la correa dentada.

    Es decir, no es como una cadena donde abres el eslabón la cruzas y cierras, la correa dentada es sellada, lo que implica que el cuadro tenga un corte por donde separar el tirante de la vaina. o que las punteras sean independientes del tirante y la vaina, tipo la Ellsworth Enlightenment de 29er.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina