Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de novembre 03, 2011

Princess of the night: Equipaments.

Aquest cop genèricament equipaments, ni d'estiu, ni de primavera, ni d'hivern,  ni de tardor, senzillament equipaments, perquè van des dels que són avui, els que han de ser, els que podrien ser els que vesteixen, els que vestiran al meu Drac, i els que també ho han de fer amb el seu genet.


Fades, genets, Dracs, els cavallers de la llum, les primeres, les  fades de la nit, sense elles la llum no tindria espai, lloc a on tots formen part d'aquest escenari brillant, a on la llum del dia i la foscor de la nit juguen el paper  més important.

Sempre he sabut que les fades de la nit i els cavallers de la llum estan destinats, i tant, el què no sé és a què estan destinats, a coincidir, a intuir elles l'existència d'ells, ells l'essència d'elles?

El sol i la lluna ara amb el meu Drac ja persegueixen l'entrada propera a una llunyana primavera, i tant que sí, a on com ara amb l'arribada d'aquesta tardor ens hem endinsat en el paradís del color, a on esperen,  perquè saben que les sensacions més feréstegues estan per venir, i a on el proper vol s'engalana per donar el més silenciós sentit a aquest tram de vida de tants i tant distingits protagonistes.

Ahir, avui, fa dies, setmanes, mesos, anys fins i tot,  que puc admirar l'arribada de la nit, que puc veure com els cavallers de la llum somriuen lleugerament, per evitar d'emetre cap nota que demori l'arribada de les fades de la nit, els primers, els delfins de la llum, elles, les princeses de la foscor, menys temps fa però, fins i tot puc dir massa temps que amb l'arribada de la nit, no recordo el què sempre esdevé, com ho és el cicle constant amb el retorn  passades les hores dels primers cavallers portadors dels tímits caudals de llum, i a on aquesta amb una prudència severa acaricia lentament la retirada de les portadores de la foscor , de les fades de la nit. Els uns, protectors de la llum, elles essència de foscor, tots però protagonistes principals dels pilars d'aquest escenari que fan que un fet sigui "el fet", com ho són els vols de Drac entre genets d'aquests.


Dies de MTB, de jornades ja assolides del millor MTB, com també de properes aventures entre càlides mirades dels que no han de recordar que entre genets i Dracs hi ha un lligam que fa que el ritme de The Great Escape MTB sigui constant, i que aquest tingui un únic referent, un únic pol, no dos, "Els vols de Drac". La imatge indica lleugerament quina és la trajectòria que puc seguir i una mica també les conseqüències, no la ruta, això en cap cas, i tant que no.  Bé,  ara amb l'arribada prevista del GPS això pot canviar, no del tot, sí significativament.

Un Mirador del Drac a aquest cantó de la llera, que és far d'aquest espai, mirades de complicitat, perquè demà si els cavallers de la llum obren via, i les fades de la nit avui no tanquen la porta a la llum de demà, tindrem un magnífic vol, entre senders, entre carenes, i a on un únic to tindrà lloc per ser escoltat, "MTB, MTB, MTB".

Espai de conqueridors que ja fa temps va donar pas a terra de creadors, i a on ser-hi té una fita, gaudir, i gaudir, i gaudir del que ja fa temps van passar a ser els vols de Drac.

MTB, MTB, MTB.

http://www.konaworld.com/

Properament exposaré al Blog les noves incorporacions d'equipaments per aquesta tardor, i perquè no, també per aquest hivern, i tant que sí, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada