Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 19, 2011

Post-cursa.

Avui sortida amb en Narcís de BO.

Corriols, corriols, i més corriols. Una sortida sense aturades, a bon ritme, no a la zona vermella, sí a la zona a on anem a fer quilòmetres de qualitat.


Bona conversa, bons senders, i dos bikers amb moltes ganes de pedalar, i tant que sí.

La Vicious haurà de ser intervinguda quirúrgicament, un dels dos assentaments de les punteres posteriors sembla que haurà de perdre part del seu material perquè l'eix de la roda traballi correctament i no tort cap a la dreta com ho fa ara.

La bike de 10/10. Ni la vibració del fre posterior he patit avui, de 10/10.

He estrenat un conjunt Sportful, ja portava un conjunt a la bossa, però he rodat amb el nou que he anat a buscar avui al mig dia, un culot d'estiu i mallot de tardor, és que als primers quilòmetres de la sortida a Salt no feia calor, en cap cas. Aquest nou conjunt Sportful, tanca la porta al conjunt Assos d'armilla i culot pirata F1 Mille, perquè l'armilla era una L, i jo vaig amb una M.


"El mallot Assos vermell size M que ahir tenia confirmat que ja venia, ara resulta que no vindrà, com és el món de la bike com és".

Dies de MTB, a les prèvies al Roc d'Azur, falten unes tres setmanes, això és ja. Quina emoció, la sensació Pre-Roc és senzillament fantàstica, la bike avui per avui funciona correctament, els equipaments pel Roc a manca de decidir quin serà els substitut de l'Assos vermell que ara no vindrà,  també estan ja tots a casa, mtb, mtb, mtb.

Aigua, un bidó de 750 ml. menjar, cap.

Eines, les de sempre, sense esprai d'escuma.

MTB, MTB, MTB.

Demà presentaré el conjunt Sportful.

També la forquilla DT Swiss XRR 445, que ja és a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada