Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 20, 2011

Perfectes condicions, no condicions perfectes.

És la diferència més notable que em ve ara al cap.

Estem en perfectes condicions per fer el que fem amb la bike, ni més ni menys, no en condicons perfectes, sempre hi ha molt per milllorar, oi que sí?

Avui el protocol de la prova d'esforç després de molts anys, les faig des dels dotze anys, l'han modificat per la nova disciplina que practiquem, MTB en Single Speed, i el resultat ha estat molt bo, millorable? segur, però el resultat avui és "excel.lent" i costa molt sentir aquest mot quan es fa referència a un tercer, sentir-ho referint-se a nosaltres és motiu de molta satisfacció, i tant que sí.


Per a participar al Roc d'Azur cada any hem de presentar un certificat metge conforme estem capacitats físicament per a poder competir, o millor dit, et text diu concretament que no tenim cap contraindicació per competir en aquesta disciplina.

Per a moltes persones federades aquest és un pas més, un tràmit, pel fet de que són moltes curses, per a nosaltres, pel fet de participar com a molt a cinc o sis curses, i normalment a dues o tres cada any,  aquest, el de la prova d'esforç,  és un balanç dels darrers dos anys a sobre de la bike, i els resultats avui han estat bons, millor dit, molt bons.

En Narcís i en David de BO tenien raó, i no és que en dubtes, si no que senzillament avui ho hem corroborat, hem corroborat que anem bé, i que com sempre podem anar millor si passessim a entrenar, cosa que això, entrenar, ara per ara no serà.

Però d'entrada pels resultats de la prova, aquesta determina de manera cièntifica, el que per experiència en Narcís i en David de BO veuen, que escalem molt millor, fet normal perquè el cor avui admet càrregues de treball considerables a pulsació més que interessant, més baixa vull dir, i les recuperacions després d'aquestes càrregues són bones, molt bones.

Què més podem demanar? que el nostra entorn,  que tots entrin a aquest tram de bona salut i bones sensacions.

Una jornada més de MTB, i tant.

MTB, MTB, MTB.

A part de la presentació del conjunt Sportful, de la forquilla rígida DT Swiss XRR 445, també presentaré els components que ja han arribat de Moots, tiges i manillar de 700 mm. i 10º.

Un bon dia, demà encara serà millor, tinc dia Colorado, oi que sí? En Colorado per anar animant el què serà el dia de demà m'ha enviat aquesta imatge.


Quina emoció.

Estic posant-me en contacte amb el centre especialitzat eQuilibri de Salt, perquè amb en Josep, la Betty, i jo mateix tenim intenció de millorar la nostra forma física a un centre especialitzat, i aquest centre és el que he decidit  unilateralment que és el que ha de ser,  d'entrada i si tot va com ha d'anar.  "Unilateralment", pel que fa referència a casa i al despatx, però molt ben aconsellat per en David de BO, gràcies David.

Bé, entre pocs, sí, tinc temes pendent, un per a mi interessant, entre tots un que despunta, el de la crònica de "Chain Reaction Cycles 2010 vs Chain Reaction 2011, Titànic II?".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada