Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 16, 2011

Entre pistes i corriols.

Avui hem sortit els tres genets, perquè el meu germà ara fa unes setmanes, poques, que després d'una aturada prolongada ha tornat a agafar la bike, la seva Yeti ASR-SL del 2007, negra anoditzada, equipada amb Shimano XTR 2007, excepte el canvi que és del 2003 invertit, el vol així, i els gatells que són del 2001, perquè els del 2007 que tinc al magatzem no els vol.

La bike pesa exactament amb pneumàtics Tubeless de veritat i potència i tija Thomson, 10,9 Kg. amb una Rock Shox Reba passada a 115 mm. Porta un conjunt de frens singular,  pinces de fre Shimano XTR 2003 i les manetes del 2007, no li agraden les pinces del 2007. Sense el cadenciòmetre Shimano i uns pedals Crank Brothers en lloc dels Shimano XTR, estaria amb 10,6 Kg, i una tija i potència lleugeres, que en tenim a casa, aniria de pet per sota dels 10,5 Kg. i amb la SID WC que està dormint a la caixa, cauria a 10,3 Kg. però li agrada i molt el conjunt tija-potència Thomson i la forquilla la vol a 115 mm. no als 100 mm. de la WC.


És amb diferència la bike més maca que he vist als darrers anys, pel conjunt que puc catalogar de sensacional. El manillar és un Crank Brothers doble alçada de 600 mm, el Cobalt XC.

És fantàstic tornar a rodar tots junts, i tant.

Ara ell està agafant el ritme, d'aquí a l'arribada de l'hivern ja estarà intractable, que traduït vol dir, "no el veurem".

Una vesprada de MTB.

Jo he estrenat el segon conjunt, un dels que portaré al Roc d'Azur, la badana de XC, de 10/10, menys voluminosa que la Granfondo, s'adapta molt millor des del primer moment al cos, el mallot Castelli de 8/10, perquè les bosses del darrera cauen un xic quan carrego l'equipament necessari, la gorra Campagnolo de 9/10, per ser un 10 hauria de ser una talla més, els guants Specialized de 10/10, i la tèrmica Sportful de 6/10, perquè no aconsegueix expulsar la suor correctament. Les ulleres M-Frame amb el vidre Iridium Gold, avui millor que ahir perquè no hem rodat per zones fosques.


Equipats 100% d'estiu.

Eines, les de sempre, sense esprai d'escuma.

Menjar, cap, aigua mig bidó de 750 ml.

El terreny molt sec, molt, però l'Ardent rodant pel sauló esmicolat,  de 10/10.

Incidències amb les bikes, una, l'Ardent per sobre dels 20 psi, escalant dret, toca amb el tirant dret, el fet és que sembla com si el triangle posterior estes torçat, hauré de passar per BO, cal reparar aquest desperfecte. Per sortir del pas, baixant la pressió per sota dels 18 psi, de 10/10.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Marcal, els maillots Castelli han de tallar molt petit, si no tenen aquesta "mala virtut" de que cauen les butxaques. Si la talla es petita, i amb aixo vull dir que malgrat ser la talla correcta la notas " ajustada" el maillot acostuma a ser sensacional, jo el blanc i negre el tinc aixi, i diria que es el millor maillot que he portat mai.

    El conjut, visualment es espectacular !!!!

    ResponElimina
  2. Molt bones sensacions a les darreres sortides amb el mallot Catelli i el culot de XC.

    Això sí, seguint el criteri Colorado, "no eines-no càmara, no problemes".

    Vull dir que a la tija Moots no hi ha la bossa Pedros amb la càmara, i darrera les bosses del mallot totes van vuides.

    MTB, MTB, MTB.

    Sí senyor.

    ResponElimina