Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 24, 2011

Aventura prèvia al Roc d'Azur 2011: III Road Book Conrad Lloveras.

Demà participarem de la mà de BO al III Road Book Conrad Lloveras.

Nosaltres amb Single Speed, de fet serà la pre estrena de les darreres millores fetes a les dues bikes pel Roc d'Azur d'aquest any,  de la forquilla DT Swiss XRR 445, del plat nou de 32 de HbC, i de la tija Moots,  aixo pel que fa referència a la YetiBetty, i manillar i tija Moots pel que fa referència a la Vicious. La Vicious ja porta la potència a 6º+.

Els equipaments a decidir, Sidi Dragon i Shimano M230, sí que hi seran, encara també les Oakley M-Frame de la Betty si no fa sol, i segures les meves amb el vidre Gold Iridium, els cascs encara el Giro i el Limar, dic encara perquè el Giro marxarà properament, segur.  La resta d'equipament encara a decidir. 


Una noticia important, deixarem de banda demà "La llei seca Colorado", pel que fa a eines i càmera, vull dir que les portarem. 


Les bikes estan a punt, si deixa de ploure ja ho deixaré tot a punt avui, per demà no haver de fer res més que no sigui enfilar a la VW i marxar directes a l'aventura.


Les gomes de pollastre ja hi són posades, les hem anat a cercar fa una estona, per això no surten a la imatge.

Bé, demà darrer test previ al Roc d'Azur. Els nervis, l'emoció del proper Roc, del sizè Roc, planeja per casa, una sensació de fusió entre aventura, tensió, neguit i molta, però que molta activitat, perquè moltes les coses per fer, molts detalls per concretar, i en darrer terme un factor clau, moltes, però moltes ganes de viure aquesta cita,  de ser-hi. Aquest any hi anem amb en Colorado!!!, anem-hi?

MTB, MTB, MTB

Un cop finalitzada la jornada del Road Book , tindrem crònica, i tant que sí, mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. Ja hi som, quarts d'una de la matinada, i els ulls ben oberts.

    MTB, MTB, MTB.

    Això sí, bikes a punt, els equipaments no però.

    ResponElimina
  2. Dos quarts de sis del matí, jo ja no puc dormir, "hora de llevar-se, s'acabat dormir".

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina