Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 21, 2011

Moots Day-Colorado Day.

Avui un dia Moots. Ara són les onze de la nit ben tocades, fa res he deixat a en Colorado. Avui ha estat un dia Moots, també podria dir, un dia Colorado, vindria a ser el mateix, i tant.

Un dia Moots, 100% Colorado.


Entre Moots, entre components Moots, entre imatges de Moots, entre apassionats d'aquestes bikes.

Demà si el dia s'allarga un xic més miraré de posar crònica de la presentació dels components Moots, que la Vicious ja porta, i la Yeti ARC des de fa uns minuts, són quarts de dotze de la nit, també.


De la Yeti Arc també presentaré la forquilla DT Swiss XRR 455. que avui a les dues de la matinada he acabat de muntar. Una feinada agraïda, però una feinada. Renoi amb l'aranya de la DT, bé,  ara ja és una anècdota més a la llarga llista d'aquestes.


El conjunt de tija Moots-Aspide Glamour rosa erosionat de les aventures dels darrers anys amb les diferents bikes de la Betty, així com el conjunt tija-manillar Moots de la Vicious, han estat els protagonistes d'avui, i de ben segur que ho seran a les properes hores a aquest espai.

MTB, MTB, MTB.

Demà les dues bikes sortiran a rodar, és a dir podré posar la presentació dels components Moots, de la forquilla DT, i també no sé si a la mateixa intervenció o a una posterior, les primeres impressions rodant amb ells, mtb, mtb, mtb.

"Moltes novetats, totes en una sola direcció, perseguint un sol destí, el Roc d'Azur 2011".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada